Dolar 34,2271
%0.06
Euro 37,9233
%0.39
Altın 2.921,960
%-0.26
Bist-100 9.236,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emekli Sen’e Yelekli desteği

Emekli Sen’e Yelekli desteği

Güzelbahçe CHP Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, DİSK’e bağlı Konak Emekli Sen Şubesi’nin kıdem tazminatının kaldırılmasına karşı başlattığı imza kampanyasına destek verdi ve Emekli Sen’e üye oldu.

  • Ege Postası
  • 15.11.2013 - 10:05
İZMİR- DİSK tarafından kıdem tazminatlarının kaldırılmasına yönelik çalışmalara tepki göstermek amacı ile hayata geçirilen ve “#direnİŞÇİ” başlıklı bildirilerin dağıtıldığı imza kampanyası Konak Meydanı’nın ardından Karabağlar Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde devam etti. Emekli Sen Konak Şubesi tarafından yürütülen imza kampanyasına Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli’den de destek geldi.
Emekli Sen Konak Şube Başkanı İbrahim Yılmaz ve yönetim kurulu ile görüşen Yelekli, “Ben de sizin gibi emekliyim ve mücadelenizin sonuna kadar yanındayım. Bugün buraya sadece imza desteği vermeye gelmedi. Bugün bir emekli olarak sendikaya üye olacağım” dedi.
Üyelik formunu dolduran Yelekli, “Mücadeleden emekli olunmaz diyen dostlarımızla bundan sonra da her alanda birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.
Emekli Sen Konak Şube Başkanı İbrahim Yılmaz da, Yelekli’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Sendikamızın her türlü etkinliğinde, eyleminde yanımızda gördüğümüz Yelekli bugün de bizi yalnız bırakmadı. Zaten bizden biriydi, sendikaya üye olarak bu birlikteliğimizi pekiştirmiş olduk” sözlerine yer verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.