Dolar 34,2558
%0.33
Euro 37,5967
%-0.46
Altın 2.913,870
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alaaddin Us Bornova'da hayranlarıyla buluştu

Alaaddin Us Bornova'da hayranlarıyla buluştu

Halk Müziği Sanatçısı Alaattin Us, Bornova Belediyesi ve Bornova Dersimliler Derneği işbirliği ile düzenlenen "Güz Konseri"nde hayranları ile buluştu. Sevilen türküleri hep bir ağızdan söylenen Us, Bornova gibi aydınlık Bornova gibi aydınlık bir kentte olmanın mutluluk verici olduğunu belirtti

  • Ege Postası
  • 12.10.2013 - 10:27
İZMİR- Halk Müziği Sanatçısı Alaattin Us, Bornova Belediyesi Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen konserde İzmirli hayranları için söyledi. Pek çok sanatçının albümüne sözleri ve besteleriyle de katkıda bulunan Us’a, tiyatroyu dolduran türkü sevdalıları hep birlikte eşlik etti. “Gidersin”, “Halikarnas Caddesi” ve “Gölgeler” gibi sevilen pek çok türküsünü seslendiren sanatçı, yazdan kalma sonbahar akşamında unutulmaz anlar yaşattı.

Bornova'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Alaaddin Us, "Aydınlığı gördüğüm bu güzel kentin güzel insanları ile birlikte olmak, türkülerimizi hep birlikte söylemek çok güzel. Katkı koyan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sanata ve kültüre büyük önem verdiklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ise "Bornovamızın her yerinde talebe yönelik etkinlikler düzenlemeye çalışıyoruz. Bu anlamda her zaman yanımızda olan vatandaşlarımızın taleplerini ileten hemşeri dernekleri ile yoğun işbirliği içerisindeyiz. Değerli sanatçımız Alaaddin Us'u da bu şekilde sevenleri ile buluşturduk. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.