Dolar 34,2558
%0.33
Euro 37,5967
%-0.46
Altın 2.913,870
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayram coşkusu şantiyede yaşandı

Bayram coşkusu şantiyede yaşandı

“Benim çiçek bahçem de arka bahçem de asfalt şantiyesidir, burada ziftin, yağın, demirin içinde çalışan pırıl pırıl çalışma arkadaşlarımdır.”

  • Ege Postası
  • 12.10.2013 - 09:51
İZMİR- Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Kurban Bayramı öncesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiyesinde belediye çalışanlarıyla buluştu. Çalışma arkadaşlarına övgü dolu sözlerle hitap eden Başkan Tartan, “Benim çiçek bahçem asfalt şantiyesidir” dedi. 

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, geleneği bozmayarak Kurban Bayramını işçilerle birlikte kutladı. Göreve geldiği ilk günden bu yana işçi dostu tavrıyla belediye çalışanlarının gönlünde taht kuran Başkan Tartan, Kurban Bayramı öncesi Afsalt Şantiyesi’nde işçilerle bir araya geldi. Bugüne dek toplu iş sözleşmelerinde rekor rakamlara imza atarak her zaman belediye çalışanlarının yanında yer alan Başkan Tartan, en zor çalışma alanlarından biri olan asfalt şantiyesindeki işçileri bahçedeki çiçeklere benzetti ve şunları söyledi:
“Ben her zaman size bir güven gücü olarak buradayım. Ömrüm boyuca insanların yaşamında hep bir güven unsuru olarak yer aldım ve sizlerin güvendiği biri olarak burada olmaya devam edeceğim. Biz vitrindeki insanız. Bizim arkamızdaki güç, sizin sevginiz, inancınız ve güveninizdir. Kimileri başka yerlere arka bahçem der, uzak insanları çiçek bahçesi görür. Ama benim çiçek bahçem de arka bahçem de asfalt şantiyesidir, burada ziftin, yağın, demirin içinde çalışan pırıl pırıl çalışma arkadaşlarımdır.
Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiyesinde belediye çalışanlarıyla bayramlaşan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, bayram şekeri ikram etti. Yoğun iş temposu arasında bayram coşkusunu belediye başkanıyla birlikte yaşayan işçiler, Başkan Tartan’a her zaman yanlarında olduğu için teşekkür ettiler.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.