Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alabay partililere söz verdi

Alabay partililere söz verdi

CHP İzmir İkinci Bölge Aday Adayı, Karşıyaka İlçe eski Başkanı Adnan Alabay, önseçim çalışmasını sürdürüyor. Alabay, Çiğli’de partililerle bir araya geldi. Milletvekili seçilmesi halinde hep vatandaşla iç içe olacağının sözünü verdi, “Kimseyi yolda bırakmamak için halkın içinde olacağız. İzmir’de halk ofisleri açacağız” dedi. Alabay partililere söz verdi:

  • Ege Postası
  • 07.03.2015 - 12:59
EGE POSTASI - CHP İzmir İkinci Bölge Aday Adayı, Karşıyaka İlçe eski Başkanı Adnan Alabay saha çalışmalarını sürdürüyor. Alabay, Çiğli’de partililerle buluştu.

İKİ DEFA ADAY OLDUM
Önseçim kararı alınmasının ardından hiç düşünmeden vekillik için yola çıktığını söyleyen Alabay, “ Üye ile yapılacak ön seçimde aday olacağımızı arkadaşlarımız ile konuştuk. Genel merkezimizin bu kararı almasından sonra çıkıp aday olduk. Eğer merkezi atama olmuş olsaydı aday olmayı düşünmüyordum. Ben hayatımda iki defa aday oldum, biri 2004 yılında eğilim yoklaması yapılmıştı oradan meclis üyesi adayı olmuştum, 2015 yolunda da  ön seçimde milletvekili aday adayı oldum” dedi.

İZMİRLİ MASAYA YUMRUĞUNU VURACAK
“Örgüt bana nerede görev verdiyse o görev için çalıştım” diyen Alabay, “Hiçbir zaman örgütünü terk etmeyen her zaman yanında olan birey olarak çalıştım. CHP için bir damla ter dökmüş üyelerimizin önünde saygı ile eğilen bir başkan bir birey olarak çalıştım, 35 yıldan beri partimin içinde mücadele ettim. 35 yıl boyunca her zaman görev aldım. Bu neden ile yapılacak ön seçimde üyelerimiz doğru kararı vereceklerdir. İzmir’de masaya yumruğumuzu vurduğumuzda partimizi iktidara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.



“HALK OFİSLERİ AÇACAĞIZ”  
Milletvekili seçilmesi halinde vatandaşın  ve örgütün emrinde olacağını ifade eden Alabay, “ Ben buradaki sorunları yukarı taşımak için aday oldum. Ankara’da grup toplantıları ve meclis toplantıları dışında bütün zamanımı sizlerle beraber birlikte omuz omuza mücadele ederek geçireceğiz. Kimseyi yolda bırakmamak için halkın içinde olacağız. İzmir’de halk ofisleri açacağız, İzmir Milletvekillerinin halk bürosunu kuracağız. Vatandaş gelecek bize sorununu anlatacak ve biz sorunun çözümü için gerekli çalışmayı yapacağız. Hiçbir vatandaşımızın çözülmeyen sorununu bırakmayacağız. CHP’lilerin CHP’lilerden başka dostu yok. Bunu böyle bilmeniz gerekiyor. Bu neden ile hep birlikte hareket edeceğiz ve bunun mücadelesini vereceğiz. İlçe Başkanlarımızın işi çok zor, Bende yıllarca yaptım. İşsizliğe çere bulmak için iktidar olmamız gerekiyor” dedi.

“7 HAZİRAN CHP’NİN İKTİDARI OLACAK”
Parti içi mesajlar veren Alabay, “  CHP’lileri gece gündüz çalışmaya davet ediyorum. Partimizin iktidar olması için çalışmak, çalışmak, çalışmaktan başka çaremiz yok.  Bu neden ile 7 Haziran’da zafer bizim olsun,  8 Haziran sabahında Cumhuriyet Halk partisinin iktidarında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmak üzere yola çıkan yoldaşlar olarak hep beraber el ele kol kola yürüyelim “dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.