Dolar 34,1732
%0.11
Euro 38,2081
%-0.1
Altın 2.934,140
%0.03
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aldatıldığını iddia eden kadın, eşinin üzerine kızgın yağ döktü

Aldatıldığını iddia eden kadın, eşinin üzerine kızgın yağ döktü

İzmir’in Bornova ilçesinde, eşinin kendisini aldattığını iddia eden bir kadın, uyuduğu sırada üzerine kızgın yağ döktü. Ağır yaralanan adam, hastaneye kaldırıldı. Olay, Yunus Emre Mahallesi 7517 Sokak'ta sabaha karşı meydana geldi....

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 11:12
İzmir’in Bornova ilçesinde, eşinin kendisini aldattığını iddia eden bir kadın, uyuduğu sırada üzerine kızgın yağ döktü. Ağır yaralanan adam, hastaneye kaldırıldı.

Olay, Yunus Emre Mahallesi 7517 Sokak'ta sabaha karşı meydana geldi. İddiaya göre dört çocuk annesi Ç.E. (33), bir alışveriş merkezinde çalıştığı öğrenilen eşi F.E.'nin (28) başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendi. Aralarında bu yüzden tartışma çıktı. Ç.E.'nin, tartışmadan sonra uyuyan eşinin üzerine, mutfakta kaynattığı kızgın yağı döküp kaçtığı öne sürüldü. F.E.'nin çığlıklarını duyan komşuları, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Cankurtaranla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan F.E.’nin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Olaydan sonra kaçan zanlı Ç.E. ise kısa bir süre sonra yakalandı. Ç.E.'nin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.