Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aliağa'da türkü dolu geceye hazır mısınız'

Aliağa'da türkü dolu geceye hazır mısınız'

Aliağa Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu (THM), Cumartesi akşamı kış konseriyle sahne alacak. Şef, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Öğretim Görevlisi Zeynel Demir eşliğinde konserini sunacak Aliağa Belediyesi THM korosunun Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’deki konseri Saat 20.00’da başlayacak.

  • Ege Postası
  • 12.02.2013 - 12:19
İZMİR - Aliağa Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu (THM), Cumartesi akşamı kış konseriyle sahne alacak. Şef, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Öğretim Görevlisi Zeynel Demir eşliğinde konserini sunacak Aliağa Belediyesi THM korosunun Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’deki konseri Saat 20.00’da başlayacak.

TÜRKÜLER İÇİMİZİ ISITACAK
2 bölümden oluşacak kış konseri ile türkü severlerin karşısına çıkacak koro çeşitli yörelerden derlenen toplam 35 seçkin eser seslendirecek. Şef Zeynel Demir eşliğinde koronun 24 eser seslendireceği konserde 11 türküyü solistler seslendirecek. Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde 16 Şubat Cumartesi akşamı gerçekleşecek konser Saat 20.00’da başlayacak.

TSM KOROSU KONSERİ 23 ŞUBAT’TA
Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında THM korosu kış konserinin bir hafta sonrası ise Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) korosu kış konseri ile sahne alacak. TSM Korosu konseri de 23 Şubat Cumartesi akşamı Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek.

BAŞKAN OĞUZ’DAN KONSERE DAVET
Uzun yıllardır hem Türk halk müziği korosunun hem de Türk sanat müziği korosunun unutulmaz konserlere imza attığını, Türk müziğinin gelişimine ve gelecek nesillere aktarılması noktasında önemli bir rolü olduğuna dikkat çeken Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Uzun yıllardır unutulmaz konserlere imza atan korolarımız bir kez daha tüm Aliağa halkına keyifli konserler sunacak. Korolarımız bir dönem boyunca hazırlandıkları çalışmaları kış konserleriyle tamamlayacak. Konserlerimizde şarkılar ve türküler içimizi ısıtacak. Önce bu hafta sonu gerçekleştireceğiz Türk halk müziği, sonra da bir hafta sonra gerçekleştireceğimiz Türk sanat müziği konserimize tüm halkımızı davet ediyorum. “ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.