Dolar 34,1541
%0.05
Euro 38,2818
%0.1
Altın 2.934,480
%0.04
Bist-100 9.735,00
%-0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Amasyalı gönüllü eğitimcilerden 250 aileye Ramazan paketi

Amasyalı gönüllü eğitimcilerden 250 aileye Ramazan paketi

Amasya Gönüllü Eğitimciler Derneği (AGED), Kimse Yok Mu Derneği ile işbirliği yaparak ihtiyaç sahibi 250 aileye gıda paketi dağıttı.    11 ayın sultanı Ramazan’ın birlik ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayan AGED Yönetim...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 13:57
Amasya Gönüllü Eğitimciler Derneği (AGED), Kimse Yok Mu Derneği ile işbirliği yaparak ihtiyaç sahibi 250 aileye gıda paketi dağıttı.

    11 ayın sultanı Ramazan’ın birlik ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayan AGED Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Yılmaz, “Mübarek Ramazan ayında veren elle alan eli buluşturmak için elimizde geleni yapıyoruz. Kimse Yok Mu Derneği ile irtibata geçerek Amasya’daki ihtiyaç sahibi birçok aileye kumanya paketi dağıttık. Kumanya paketlerinin içinde, çeşitli gıda malzemesi bulunuyor. Bir kolimiz, 4 kişilik ailenin bir aylık gıda ihtiyacını karşılayacak seviyede.” dedi.

    Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere, maddi durumu müsait olanların el uzattığına dikkat çeken Yılmaz, "Ramazan, zenginin yoksulu görüp gözettiği, sahip çıktığı bir aydır. Kendisi evinde çoluk çocuğuyla ağız tadıyla iftar ederken sofrasına koyacak bir tas çorbası dahi olmayan ihtiyaç sahibi aileleri düşünen hayırseverlerimiz, dilerse evlerinde olanın aynısını bu ailelerimize de tattırabilir.” diye konuştu.

    Amasya’da bulunan öğrencilere de okul derslerine takviye olması açısından ders takviyesi verdiklerini ifade eden Yılmaz, AGED üyesi gönüllü öğretmenlerin tarafından bu kursların verildiğini ve kardeşlik adına ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.