Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Amca çocuklarının tartışması kanlı bitti

Amca çocuklarının tartışması kanlı bitti

Erzurum'un Horasan ilçesinde amca oğulları arasında yol tartışması sonucu çıkan silahlı yumruklu kavgada biri ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan bir kişi Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi...

  • Ege Postası
  • 13.08.2013 - 14:56
Erzurum'un Horasan ilçesinde amca oğulları arasında yol tartışması sonucu çıkan silahlı yumruklu kavgada biri ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan bir kişi Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.
    
    Horasan'ın Hacı Halil köyünde traktör römorkunda taşınan samanların evlerin duvarlarının yıkılmasına neden olduğu iddiasıyla Gıyasettin Durmaz (47) ve amca oğlu Cafer Durmaz(57) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cafer Durmaz amcasının oğlu Gıyaseddin Durmaz ile kuzeni Recep Durmaz'ı (28) silahla yaraladı. Bu sırada kavgaya karışan diğer akrabalarda olayı yumruk ve taşlarla müdahale etti.

    Kavgada silahla yaralanan Gıyaseddin Durmaz ve oğlu Recep Durmaz, Erzurum ve Horasan'daki devlet hastanelerinde tedavi altına alındı. İsabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Recep Durmaz ise daha sonra ambulansla Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durmaz, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

    Kavga sonrasında Cafer Durmaz, köye gelen jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma olayda kullanılan silaha el koydu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.