Dolar 34,2688
%0.08
Euro 37,6567
%0.07
Altın 2.915,450
%-0.21
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Anafen’li küçük öğrencilerden anlamı büyük yardım

Anafen’li küçük öğrencilerden anlamı büyük yardım

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Anafen Dershanesi'nde öğrenim gören 30’a yakın ilköğretim okulu öğrencisi, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla yardıma muhtaç olanlara kumanya yardımı topladı. Öğrenciler aldıkları kumanyaları...

  • Ege Postası
  • 17.05.2013 - 14:54
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Anafen Dershanesi'nde öğrenim gören 30’a yakın ilköğretim okulu öğrencisi, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla yardıma muhtaç olanlara kumanya yardımı topladı. Öğrenciler aldıkları kumanyaları Eğitim Sevenler Derneği'ne (ESDER) teslim etti.

    Ereğli’de öğrenim gören ilköğretim okulu öğrencileri, harçlıklarını biriktirerek yardım kampanyası düzenlendi. Ailelerinin de desteğini arkalarına alan öğrenciler, biriktirdikleri paralarla kendi aralarında görev dağılımı yaparak kumanya alımını gerçekleştirdi. Alınan kumanyalar ise yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara dağıtılmak üzere Ereğli Eğitim Sevenler Derneğ'ine teslim edildi.

    Dernek binasında gerçekleştirilen teslim töreninde konuşan Eğitim Sevenler Derneği Başkanı Nail Kazlı, öğrencilerin bu duyarlılığından dolayı çok etkilendiklerini söyledi. Kazlı konuşmasında “Anafen Dershanesi öğrencileri kendi aralarında topladıkları paralarla aldıkları kumanyaları bizlere teslim ettiler. Bizlerde onlar adına yardıma ihtiyaç duyan ailelere ve vatandaşlara bu yardımları ulaştıracağız. Küçük yaşlarına rağmen bu böyle bir yardımı gerçekleştiren öğrencilerimizi ailelerini ve okul idaresini kutluyorum.” dedi.

    Öğrenci arkadaşları adına konuşan Lütfi Özdemir de yaptıkları yardımdan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.