Dolar 34,2301
%0.09
Euro 37,8931
%0.17
Altın 2.926,760
%0.11
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara'da çatışma yerinde arama çalışmaları tamamlandı

Ankara'da çatışma yerinde arama çalışmaları tamamlandı

Ankara Dikmen’de roketli saldırının ardından polisle çatışmaya giren teröristlerin öldüğü yerde, ekiplerce sabah saatlerinde başlayan aramalar tamamlandı.Emniyet Genel Müdürlüğü ek binası ve Polisevi'ne yönelik roketli saldırıyı...

  • Ege Postası
  • 21.09.2013 - 11:39
Ankara Dikmen’de roketli saldırının ardından polisle çatışmaya giren teröristlerin öldüğü yerde, ekiplerce sabah saatlerinde başlayan aramalar tamamlandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü ek binası ve Polisevi'ne yönelik roketli saldırıyı yapan Muharrem Karataş ve Serdar Polat isimli teröristlerin polisle çatışmaya girdiği yerde, sabah saatlerinde arama tarama faaliyetleri başladı. Polis ekipleri, sabahın ilk ışıklarında çatışma bölgesine giderek, burada bulunan ağaçlık ve otluk alanda arama yaptı. Özel Harekat polislerinin çevrede yoğun güvenlik önlemi aldığı alanda, geniş kapsamlı bir arama yapıldı. Teröristlerin üzerinde tabanca ve çok sayıda el bombası olması sebebiyle çatışma esnasında bölgeye mühimmat düşmesinden şüphelenen ekipler, arama faaliyetlerini genişletti. Teröristlerin öldüğü alanda kazı çalışması da yapıldı. Bölgedeki incelemelerde, boş mermi kovanları ve diğer deliller toplandı. Polislerin yaklaşık 2 saat süren aramaları sırasında alanda kazılan bölgeler, tekrar toprakla kapatıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise bölgedeki kan izlerini suyla temizledi. Arama ve temizlik çalışmalarının ardından bütün ekipler olay yerinden ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.