Dolar 34,2114
%0.09
Euro 37,9035
%-0.5
Altın 2.925,830
%1.03
Bist-100 9.360,00
%-3.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara’da trafik kazası: 2 ölü, 3 ağır yaralı

Ankara’da trafik kazası: 2 ölü, 3 ağır yaralı

Başkentte, aşırı hızlı otomobil orta refüje çarptıktan sonra takla atarak karşı şeride geçti. Otomobildeki 5 kişiden ikisi olay yerinde hayatını kaybetti, 3 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 00.00 sıralarında Samsun Yolu, Kayaş kavşağında...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 01:51
Başkentte, aşırı hızlı otomobil orta refüje çarptıktan sonra takla atarak karşı şeride geçti. Otomobildeki 5 kişiden ikisi olay yerinde hayatını kaybetti, 3 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza, saat 00.00 sıralarında Samsun Yolu, Kayaş kavşağında meydana geldi. Kırıkkale yönünden gelip şehir merkezi istikametine seyreden 06 DE 4307 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanıp takla atan araç karşı şeride geçti. Otomobildeki Ahmet Sevimli ile ismi öğrenilemeyen bir kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Mustafa Hazır ile ismi öğrenilemeyen diğer iki kişi ağır yaralandı.

Kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İlk tedavisi olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldı. Otomobilden fırlayıp yola düşerek hayatını kaybeden Sevimli’nin cesedi gazete parçaları ve battaniyeyle örtüldü. Kazada ölen kadının cesedi ise yoğun bakım ambulansına alındı.

Adeta hurdaya dönen otomobil çekici vasıtasıyla otoparka çekildi. Cesetler ise savcının incelemesinin ardından adli tıp morguna götürüldü. Bir görgü tanığı otomobilin aşırı hızlı olduğunu, orta refüje çaptıktan sonra karşı şeride geçtiğini söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.