Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aracı, notere uğramadan aldı hırsızlıkla suçlandı

Aracı, notere uğramadan aldı hırsızlıkla suçlandı

Bursa'da, aracının çalındığını söyleyen bir kişinin müracaatı üzerine gözaltına alınan zanlı, "Aracı satın aldım, ancak noterden devrini almadığım için araç sahibi 'çalıntı' göstermiş." dedi. Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'nde...

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 11:46
Bursa'da, aracının çalındığını söyleyen bir kişinin müracaatı üzerine gözaltına alınan zanlı, "Aracı satın aldım, ancak noterden devrini almadığım için araç sahibi 'çalıntı' göstermiş." dedi.

Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'nde pikniğe giden C.K., aracını parkettiği yerden çalındığını belirterek polise müracaat etti. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada, Y.Y. araç içerisinde otururken yakalandı. Suçlamaları kabul etmeyen Y.Y., "Aracı 13 bin 500 lira karşılığında C.K.'dan satın aldım. Ancak noterden satışını almadığımız için C.K. aracı çalıntı göstermiş. Aracı çalmadım, satın aldım." diye konuştu.

Cumhuriyet savcılığının talimatı ile olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis, Y.Y. ve yanındakiler E.Ö. ve E.Ç.'nin 'şüpheli-mağdur' olarak ifadesine başvurdu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.