Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seyyar simitçi önce kendini sonra kafe sahibini yaktı

Seyyar simitçi önce kendini sonra kafe sahibini yaktı

Mersin'de seyyar simitçi, önce kendini daha sonra ise simit satmasına izin vermediğini iddia ettiği kafeciyi benzin dökerek yaktı. Durumu ağır olan seyyar simitçi Mersin Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından Adana Numune Hastanesi'ne...

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 11:40
Mersin'de seyyar simitçi, önce kendini daha sonra ise simit satmasına izin vermediğini iddia ettiği kafeciyi benzin dökerek yaktı. Durumu ağır olan seyyar simitçi Mersin Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından Adana Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Kafe sahibi ise Mersin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Mersin Serbest Bölge girişinde kafe işleten Mehmet K., (45) dış kapı girişinde seyyar olarak simit satan Murat Ö.'yü (43) bölgeye gelmemesi için uyardı. Buna öfkelenen simitçi Murat Ö., seyyar arabasını alarak kafenin önünde simit satmaya başladı. Bunun üzerine Mehmet K. durumu güvenlik görevlilerine bildirdi. Güvenlik görevlilerinin kendisini uzaklaştırmasına öfkelenen Murat Ö. ise elindeki benzin bidonu ile kafenin önüne geldi. Benzini üzerine döken Murat Ö. önce kendini yaktı. Murat Ö. elindeki benzin bidonu ve üzerindeki alevlerle koşarak kafeye girip Mehmet K.'nin üzerine atladı. Her iki şahsın üzerindeki alevler çevreden yetişen vatandaşlar tarafından güçlükle söndürüldü. Olayı haber alan Murat Ö.'nün yakınları kafeye ve önündeki araca saldırarak zarar verdi. Şahısları polis ekipleri güçlükle olay yerinden uzaklaştırdı. Her iki şahıs da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hastaneye gelen Murat Ö.'nün yakınları sinir krizi geçirdi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.