Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Siyahser Ortaokulu Yunanistan’a gidiyor

Siyahser Ortaokulu Yunanistan’a gidiyor

Karaman'ın Siyahser Ortaokulu öğrencilerinin Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları çerçevesinde hazırladıkları 'Herkes için yeşil bir dünya' projeleri kabul edildi. Öğrenciler, proje toplantısına katılmak üzere Yunanistan’a...

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 11:39
Karaman'ın Siyahser Ortaokulu öğrencilerinin Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları çerçevesinde hazırladıkları 'Herkes için yeşil bir dünya' projeleri kabul edildi. Öğrenciler, proje toplantısına katılmak üzere Yunanistan’a gidiyor.

Siyahser Ortaokulu proje ekibi İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu makamında ziyaret edip bilgi verdi. Proje ekibini ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu yaptığı bu zamana kadar 456 öğrencinin çeşitli projeler çerçevesinde yurtdışına gittiğini belirterek şunları söyledi: “İlimiz eğitimin her alanında olduğu gibi Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları'nda da önemli bir seviyeye ulaşmıştır. Projeler kapsamında okul ve kurumlarımızın Avrupa’nın farklı ülkeleriyle ortak çalışmalar yapması ilimiz ve ülkemiz adına olumlu bir gelişmedir. Çünkü projeler aracılığıyla ülkeler arasındaki önyargılar; sevgi, barış ve hoşgörü ortamı oluşturularak yıkılmaktadır. İnanıyorum ki; insanlar birbirini daha çok sever, birbirlerini anlamak için daha fazla gayret gösterirlerse, dünya daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale gelecektir. Projeler kapsamında ilimizde bugüne kadar 456 öğrencimiz ile 818 idareci ve öğretmen yurtdışında proje toplantılarına katılmışlardır. 630 eğitimci ve öğrenci yurt dışından misafir olarak ilimize gelmiştir. Bu güzel çalışmaları ortaya koyan okul idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

Okul Müdürü Mehmet Yardımcı da burada yaptığı konuşmada; “Herkes için yeşil bir dünya adlı projemiz kapsamında okulumuz proje ekibi 1- 5 Ekim 2013 tarihleri arasında Yunanistan’da gerçekleştirilecek olan proje toplantısına katılacak. Projemiz süresince farklı kültürleri ve eğitim sistemlerini inceleyerek, okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı, gideceğimiz ülkelerde ilimizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil etmeyi ve dünya barışına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Ayrıca projemiz kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimizde çevre bilinci oluşturmayı amaçlamaktayız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.