Dolar 34,1304
%0.1
Euro 38,0061
%-0.23
Altın 2.883,930
%0.31
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arınç: Çekilmeyle ilgili sonuca yaklaşıyoruz

Arınç: Çekilmeyle ilgili sonuca yaklaşıyoruz

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç terör örgütü PKK'nın çekilmesiyle ilgili "Terör örgütünün çekilme süreci takibimiz altında, bizim için sonuç önemli. Bu sonuca yaklaştığımızı hissediyoruz." dedi.Başbakan Yardımcısı Bülent...

  • Ege Postası
  • 08.05.2013 - 13:40
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç terör örgütü PKK'nın çekilmesiyle ilgili "Terör örgütünün çekilme süreci takibimiz altında, bizim için sonuç önemli. Bu sonuca yaklaştığımızı hissediyoruz." dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Arap gazeteciler heyetini Başbakanlık merkez binada kabul etti. Görüşmesinin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Arınç, PKK’nın çekilmesiyle ilgili açıklama yaptı. Arınç, "Bu süreçten beklediğimiz, PKK terör örgütünün eylem yapmaması ve silahları bırakarak ülke dışına çıkması. Birinci aşama gerçekleşti, şimdi dışarı çıkma söz konusu. Kandil'in kendi takvimi olabilir. Biz MİT aracılığıyla süreci takip ediyoruz, ancak şu aşamada bir bilgi söylemem mümkün değil. Ancak takip altındadır. Mesele sonuçlandığında bu konuyla ilgili bizi karşınızda bulacaksınız. Bizim için sonuç önemliydi. Sonuca da yaklaşıyoruz." açıklamasında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.