Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arslan: Yalova'dan bir rüzgar tüm Türkiye'ye esiyor

Arslan: Yalova'dan bir rüzgar tüm Türkiye'ye esiyor

Seçim çalışmalarına tam gaz devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ednan Arslan “Şu an Yalova’dan bir rüzgar tüm Türkiye’ye esiyor.25 Haziran da ülkeye yeni bir güneş doğacak” dedi. Arslan seçim çalışmalarına devam ediyor

  • Ege Postası
  • 03.06.2018 - 10:31

Buca’da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve ardından Buca ve  Güzelbahçe de seçim bürosu açılışına katılan Arslan, yoğun programının ardından Gaziemir Belediyesi’nin Sarnıç’ta düzenlediği iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

MUHARREM İNCE’NİN SELAMI VAR

Arslan’ın Buca Ufuk mahallesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, Buca Belediye Başkan Yardımcısı Murat Işık ve çok sayıda partili eşlik etti. Ufuk mahalleli esnaflara Muharrem İnce’nin selamını iletip halkın iktidarını anlatan Arslan’a halk yoğun ilgi gösterdi.

Arslan, Buca’da ki çalışmalarının ardından Güzelbahçe seçim bürosunun açılışına katıldı. Güzelbahçe seçim bürosunun açılışında Ednan Arslan’ın yanı sıra, CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayları Şener Akdemir, Ezgi Deniz Urunga, Nilay Kökkılınç, komşu ilçe Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, ev sahibi CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce hazır bulundu. Açılış sırasında Ednan Arslan’ı bağrına basan Güzelbahçelilerden, ‘Ednan Arslan Güzelbahçe’nin evladıdır’ sesleri yükseldi.

“BİZ GENÇLERİ SİYASETE HAZIRLADI”

Güzelbahçe seçim bürosu açılışında, CHP Güzelbahçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Seyrek’in “Sahada adım adım biz gençleri siyasete hazırladı. Terimizin son damlasına kadar omuz omuza birlikte yürüdük” sözleri ile kürsüye konuşmasını yapmak üzere çağırdığı Ednan Arslan, Devrim Seyrek’in kendisini bu konuşmalarıyla hep duygulandırdığını söyledi.

29 yaşında Türkiye’nin en genç ilçe başkanı olarak Güzelbahçe’de göreve başladığını söyleyen Arslan, “Sizlerle hep omuz omuza bir arada olduk. Sizlerle hep başarılı sonuçlar aldık, hep Cumhuriyet Halk Partisi’nin oylarını yükselttik. Sayın başkan Mustafa İnce’yle kader birlikteliği yaptık, zor süreçler geçirdik. Biz onunla Güzelbahçe’de sizlerin başını öne eğecek hiçbir şey yapmadık, bundan sonrada yapmayız. Göreve geldiğimizde sıkıntılı süreçler geçiriyorduk, fakat gönlümüzde Cumhuriyet sevgisi, Atatürk sevgisi, Cumhuriyet Halk Partisi sevgisi vardı. Başkanımla birlikte burada küllerinden, yeniden bir örgüt inşa ettik. Birçok yeni yoldaşlar kazandık ve onlarla birlikte hep zafere yürüdük. Kederi paylaştık, ekmeği paylaştık ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin oylarını hep birlikte yükselttik. Bu seçimlerde de Muharrem İnce için Cumhuriyet Halk Partisi’nin oylarını hep birlikte yükselteceğiz” şeklinde konuştu.

“ÜLKENİN KURTULUŞU BİZLERİZ”

İktidarın baskın bir seçim yapmaya çalıştığını ifade eden Arslan, “Bu iktidar bir karar aldı ve baskın bir seçim yapmaya çalıştı. Kendilerince milletimizin önünden sandığı kaçırıp seçimleri oldu bittiye getireceklerdi. Ama CHP’nin egolarından sıyrılmış saygın genel başkanı Kemal Klıçdaroğlu, ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ diyerek, kendisine iki kez rakip olmuş, partinin öz evladı Muharrem İnce’ye ‘bu görev senindir’ diyerek onu Cumhurbaşkanı adayımız yaptı. Şu an Yalova’dan bir rüzgar tüm Türkiye’ye esiyor. Bugün Adıyaman ve Malatya’da, dün Bursa’da… Her yerde büyük bir coşku var. Bugün Buca’daydım. Dün Gaziemir ve Karabağlar’daydım. Gittiğimiz her yerde çok büyük bir ilgi var. Halkımızın bize söylediği bir şey var. ‘Sakın ha… çalışmayı bırakmayın. Biz CHP’ye hiç oy vermedik. Fakat bu saatten sonra bu ülkeniz kurtuluşu sizsiniz. Size oy vereceğiz. Sizinle birlikte bu iktidara diz çöktüreceğiz’ diyorlar” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.