Dolar 34,1099
%0.28
Euro 38,1139
%0.15
Altın 2.860,980
%1.12
Bist-100 9.956,00
%-0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arslan'dan pazar turu

Arslan'dan pazar turu

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, ilçede kurulan bütün pazaryerlerini zabıta ekibiyle birlikte gezmeye devam ediyor. Başkan Arslan son olarak Çiğli’nin en büyük pazaryeri olan Ataşehir Pazaryerini inceledi, fiyat etiketlerini denetledi, pazarcı esnafı ile vatandaştan gelen şikayet ve önerileri dinledi.

  • Ege Postası
  • 03.05.2014 - 09:34
Başkan Hasan Arslan’ın bu seferki durağı Ataşehir Pazaryeri oldu. Pazarcı esnafını gezip, denetlemelerde bulunan, esnaf ve vatandaştan gelen soruları ve önerileri dinleyerek tek tek not alan Başkan Hasan Arslan’a bu gezisinde, belediye zabıta ekipleri de eşlik etti.
Pazarın daha nizami bir yer olması için gerekli uyarılarda bulunan Başkan Hasan Arslan; zeytinciler, balıkçılar, sebzecilerle muhabbet edip el sıkıştı, tezgahlarda satılan ürünlerin fiyatlarına ilişkin bilgi aldı. Tüm pazarcı esnafının sorun, istek ve önerilerini dinleyen Başkan Hasan Arslan yoğun mesaisine devam etti.

HİJYEN VE SAĞLIK ÖNEMLİ
Pazaryerlerinde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, hem tebrikleri kabul etti hem de talepleri dinledi. Kaliteli, güvenilir ve hızlı bir hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini söyleyen Başkan Hasan Arslan, “Tüm hizmetlerimizin ne kadar verimli olduğuna esnaf ve vatandaşımızdan gelen talep ve istekler doğrultusunda karar vereceğiz. Ortak akıl geliştireceğiz. Halkımızın istekleri bizim için çok önemli. Hem vatandaşımızın hem esnafımızın memnuniyeti, huzuru, hijyen ve sağlık gereksinimleri bizim için ivedilikle çözülmesi gereken sorunlar. Biz toplum olarak pazar alışverişlerini seviyoruz. Bu yüzden pazar yerlerinin iyi şartlarda olması, vatandaşımızın alışverişini rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirmesi bizim için çok önemli” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.