Dolar 34,1659
%0.17
Euro 38,0787
%-0.23
Altın 2.924,040
%0.32
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Artvin'de bir hafta önce kaybolan gencin cesedi bulundu

Artvin'de bir hafta önce kaybolan gencin cesedi bulundu

Artvin'de bir haftadır haber alınamayan Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) Orman Fakültesi öğrencisi Halil Kösece'nin (20) cesedi, Seyitler köyü, Yansıtıcılar bölgesinde bir çoban tarafından bulundu.     Bir hafta önce...

  • Ege Postası
  • 03.05.2013 - 15:28
Artvin'de bir haftadır haber alınamayan Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) Orman Fakültesi öğrencisi Halil Kösece'nin (20) cesedi, Seyitler köyü, Yansıtıcılar bölgesinde bir çoban tarafından bulundu.

    Bir hafta önce kaybolan ve kendisinden haber alınamayan kayıp gencin bulunması için Vali Necmettin Kalkan tarafından güvenlik kuvvetleri ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne geçtiğimiz günlerde emir verilmişti.

    Artvin Merkeze bağlı Seyitler köyü Çarbiyet Mahallesi'nde kayalıklarda erkek cesedi gören çoban, durumu polise bildirdi. Üniversite kampüsüne yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki olay yerine gelen güvenlik güçleri, cesedin 26 Nisan Cuma gününden beri haber alınamayan AÇÜ Orman Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Halil Kösece'ye (20) ait olduğunu belirledi.
    
    Polis, kayalıklar arasındaki cesedin alınması için Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine bilgi verdi. Halil Kösece'nin cesedi, Artvin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Sara hastası olduğu öğrenilen Kösece'nin ölüm nedeninin, otopsiyle belirleneceği bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.