
Aşık Veysel’de “10 numara” geceler
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Aşık Veysel Sanat Günleri’, birbirinden güzel 10 konserle yaz gecelerine ayrı bir renk katacak. 17 Haziran’da başlayan ücretsiz konser dizisinin ilk konuğu Şükriye Tutkun. 17 Eylül’e kadar sürecek konserlerde Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek’ten oluşan Taksim Trio, Erkan Oğur, Makbule Kaya ve Grup Karmate gibi birbirinden ünlü şarkıcı ve gruplar sahne alacak.
- Ege Postası
- 08.06.2014 - 09:19
10 konser
‘Aşık Veysel Sanat Günleri’ kapsamında Tutkun’dan sonra, 9 Temmuz’da Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, 16 Temmuz’da Grup Abdal, 23 Temmuz’da Hasan Yükselir konser verecek.
6 Ağustos’taki konserde Grup Karmate sahneye çıkacak. Sanat günlerine 13 Ağustos’ta Makbule Kaya, 20 Ağustos’ta ise Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek’ten oluşan Taksim Trio konuk olacak. 27 Ağustos tarihinde Efkan Şeşen hayranlarıyla buluşacak.
Konser dizisinde 3 Eylül’de Servet Kocakaya sahne alacak. ‘Aşık Veysel Sanat Günleri’nin kapanış konserini ise 17 Eylül’de Erdal Erzincan ile Kayhan Kalhor birlikte verecek.
Yorum Yazın