Dolar 34,1485
%-0.04
Euro 37,9060
%-0.68
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sarıgül'den başarılı belediyeciliğin tarifi!

Sarıgül'den başarılı belediyeciliğin tarifi!

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in kızının düğünü için İzmir’e gelen Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Ege Postası aracılığıyla başarılı belediyeciliğin püf noktalarını anlattı. Sarıgül, bir dönem liderliğini yaptığı Türkiye Değişim Hareketi’nin CHP'nin enerjisine enerji katacağını ifade etti.Sarıgül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun başarılı bir başkan olduğunu ifade etti.

  • Ege Postası
  • 08.06.2014 - 09:11
EGE POSTASI - CHP’nin yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in kızının düğünü için geldiği İzmir’de Ege Postası’na çok özel açıklamalarda bulundu.

Şişli’de üç dönem gerçekleştirdiği beleidyecilikle hem rol model olan hem de Türkiye ve İstanbul genelinde bir çok defa en başarılı belediye başkanı seçilen Sarıgül, belediye başkanlığının püf noktalarını anlattı.

BELEDİYE BAŞKANI BÖLGEYİ YAŞAYACAK
Sarıgül başarılı olmak isteyen bir belediye başkanının yapması gerekenleri şu sözlerle anlattı; “ Belediye başkanları sabah 6’da kalkacak gece 11’e kadar çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacak.İnançlara saygılı olan büyüklerini sayan küçüklerini seven bir anlayışta olacak.Bir belediye başkanı vatandaşın yolunu ,suyunu, okulunu yapsın ama gönlünü yapamasın hiçbir işe yaramaz yaptıkları.Bir belediye başkanı gün içinde  50 kapıyı çalmadıysa o gece eve huzurlu gitmemesi lazım. Makamlarında sadece bürokratik evrakları yaparken oturmaları lazım. Vatandaşla bire bir diyalog kurmaları lazım. Düğünleri, cenazeleri, mezuniyet törenlerini kaçırmamaları lazım. Mahalli basınla araları iyi olmalı.Şişli’de engellilere, gençlere,kadınlara, çocuklara özellikle eğitim ve sprora büyük destek verdim. 14 derslik 40 okulu yıkıp 50 derslikli okullar yaptım. Din dil ırk kültür farkı gözetmedim. Yaşadım. Belediye başkanı bölge halkını yaşayacak. Özellikle Taksi durakları. Yapmadığım durak kalmadı.Belediye başkanı dertlere derman olmaya çalışacak”


KOCAOĞLU BAŞARILI
İzmir özelinde de düşüncelerini paylaşan Sarıgül, “ İzmirlilere çok teşekkür ediyorum. Ulusal birlikten yanalar. Cumhuriyetin değerlerine büyük önem veriyor ve sahip çıkıyorlar. İzmir yeni belediye başkanlarıyla daha iyi yerlere gelectir.Aziz Kocaoğlu başarılı bir belediye başkanı. 3 dönem İzmir’de belediye başkanlığı yapmak çok önemli”dedi.

TDH CHP’NİN ENERJİSİNE ENERJİ KATACAK
Bir dönem liderliğini yaptığı Türkiye Değişim Hareketi’nin çalışmalarına devam edeceğini ifade eden Sarıgül, “ TDH enerjisini sürdürecek.  Düşünce üretecek. CHP’nin geçmiş yıllarda halkçı devrimci gençlik kolları vardı. MHP’nin ülkü ocakları vardı.Diğer partilerin yan düşünce kuruluşları vardı. Düşünce kuruluşu olarak çalışmaya devam edip CHP’nin enerjisine enerji  katacak.TDH sorun değil çözüm üreten kadroları vardır.CHP TDH’lıları da kucaklayacak. TDH önemli bir lokomotiftir”dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.