Dolar 34,1995
%-0.02
Euro 37,8853
%0.29
Altın 2.928,130
%-0.05
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslan: Ben hizmet yolcusuyum

Aslan: Ben hizmet yolcusuyum

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan tarafından Muharrem ayı münasebetiyle aşure dağıtıldı. Hisar Camii önünde Cuma Namazı sonrasında yapılan dağıtıma vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, Aslan’a adaylık yolunda başarılar diledi, aday gösterilip seçimi kazanması halinde de İzmir’in büyük atılımlar gerçekleştireceğine olan inançlarını dile getirdi.

  • Ege Postası
  • 22.11.2013 - 15:21
 İZMİR- Hisar Cami, aşure dağıtımı dolayısıyla en kalabalık Cuma günlerinden birini yaşadı. Namaz sonrasında cami önünde toplanan yüzlerce kişiye Aslan tarafından aşure dağıtıldı.

ASLAN, KENDİ ELLERİYLE DAĞITTI…
Yediden yetmişe, hemen her kesimden birçok İzmirliye kendi elleriyle aşure dağıtan Aslan, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Muharrem ayı ve aşure geleneğinin önemine dikkat çeken Aslan, " Geçmişten bugüne süregelen aşure geleneğinin, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğine inanıyorum.” dedi.

“BİZ HİZMET YOLCUSUYUZ…”
Aşure dağıtımına katılan vatandaşlarla yakından ilgilenen ve adaylığına yönelik soruları cevaplayan Aslan, “ Aşure Günü’nün ruhunda kardeşliğin, birliğin, sevginin, anlayışın ve hoşgörünün anlamı saklıdır. Muharrem Ayı ve aşure günü ülkemize, milletimize ve İzmirimize hayırlar getirsin. Biz hizmet yolcusuyuz. Benim için siyaset insana hizmeti amaçlarsa kutsaldır. Benim siyaset anlayışım insan odaklıdır. Kişisel hırs ve menfaat bana uzak şeyler. İzmir siyasette kendisine hizmet etmek, kendisini yüceltmek, yaşam kalitesini çok daha ileri noktalara taşımak isteyen evlatlarına sahip çıkmalıdır” dedi
.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.