Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aşlık sosyal medyadan teşkilata mesaj gönderdi!

Aşlık sosyal medyadan teşkilata mesaj gönderdi!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli mesajlar verdi. Başbakan’ın konuşmasının ardından eski İl Başkanı, AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık sosyal medyadan aday adaylığı süreciyle ilgili belediye başkanlığı düşünen isimlerle, İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve ilçe başkanlarına uyarıda bulundu.

  • Ege Postası
  • 20.08.2013 - 14:42
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli mesajlar verdi. Dünya ve ülke gündemi hakkında açıklamalar yapan Başbakan Erdoğan, parti teşkilatına da yaklaşan yerel seçimler öncesi uyarılarda bulundu. Başbakan’ın konuşmasının ardından eski İl Başkanı, AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık sosyal medyadan aday adaylığı süreciyle ilgili belediye başkanlığı düşünen isimlerle, İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve ilçe başkanlarına uyarıda bulundu. Aşlık, “İl ve ilçe başkanlarımızda bu konuşma çerçevesinde süreci tarafsız ve Ak Partiyi daha güçlü kılacak duruş sergilemeliler. Bir görevi çok isteyen ya işi bilmiyordur yada farklı hesapları vardır.Her ikisi de ehil olmamadır.Ehil olan talep eden değil ; edilendir...” ifadelerini kullandı.

BAŞBAKAN ERDOĞAN: YOLUN ÖNEMİNİ UNUTANLAR
Eylül itibariyle aday adaylığı takviminin başlaması beklenen AK Parti’de Başbakan Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada teşkilata önemli mesajlar verdi. Başbakan Erdoğan, “ Biz yola çıkarken belli makamlara ulaşmak arzusuyla çıkmadık. Biz her ne olursa olsun iktidar bizim olsun anlayışıyla bu yola çıkmadık. Hiçbir zaman her yol mubah demedik. Biz zafere değil, hedefe değil. O hedefe giden yola inanmış bir kadroyuz. Önemli olan o yolda sapmadan, tuzaklara düşmeden aldanmadan ve aldatmadan ilerleyebilmektir. Yolun önemini unutanlar, yol arkadaşlarının önemini unutanlar her neyle olursa olsun kestirmeden menzile varmak isteyenler, o mevziiye varsalar da orada tutunamazlar. Sabır yoksa zafer de yoktur. Sabreden için zafer mukadderdir. İşte bu hareket AK Parti’nin içinden geldiği misyonunu yüklendiği hareket en başta sabrı kendisine yol azığı etmiş bir harekettir” ifadelerini kullandı.

AŞLIK’TAN BAŞKANLARA ‘DURUŞ’ MESAJI
Başbakan’ın konuşmasının ardından eski İl Başkanı, AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık sosyal medyadan belediye başkanlığı düşünen isimlerle İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve ilçe başkanlarına seslendi. Aşlık kendisine ait sayfasından , “ Belediye başkanı adaylığını düşünen arkadaşlar Başbakanımızın bugünkü konuşmasını baştan sona sakin kafayla bir daha bir daha dinlesinler. İl ve ilçe başkanlarımızda bu konuşma çerçevesinde süreci tarafsız ve Ak Partiyi daha güçlü kılacak duruş sergilemeliler. Güçlü Türkiye siyasi istikrardan geçiyor. Siyasi istikrar ise Ak Parti’nin yerel seçimlerde güçlenerek çıkmasıyla mümkün. Başarı bütün teşkilat mensuplarımızın; ben değil "BİZ" anlayışında.Görevi çok isteyene değil ehline vermekte büyük fayda vardır. Bir görevi çok isteyen ya işi bilmiyordur yada farklı hesapları vardır.Her ikisi de ehil olmamadır.Ehil olan talep eden değil ; edilendir...” ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.