Dolar 34,1900
%0.03
Euro 38,1020
%0.02
Altın 2.907,010
%0.38
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ay: İzmir bu belediyecilik anlayışını hak etmiyor

Ay: İzmir bu belediyecilik anlayışını hak etmiyor

AK Parti Konak Belediye Başkan Aday Adayı, eski İl Başkan Yardımcısı Ahmet Hakan Ay, adaylığı konusunda parti tabanı ile görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor

  • Ege Postası
  • 23.11.2013 - 12:02
 İZMİR- Son olarak Gültepe semtinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Ay, teşkilat yöneticileriyle kahvaltı da biraraya geldi. Mahallelerine ait sorunları dinleyen Konak Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Hakan Ay, Konak'ın Büyükşehir’in vitrin ilçesi olduğunu ancak bu vitrinin kötü bir vizyonla yönetilerek hak ettiği hizmeti alamadığını ifade etti.

“İZMİR BU ANLAYIŞI HAK ETMİYOR”
Adaylığı ile açıklamalarda bulunan Ay, bir İzmirli olarak yılladır gözlemlediği en önemli tespitin belediyecilikte yaşanan sıkıntılar olduğunu söyledi. Ay,” İzmir yaşam standartlarını devamlı yüksek tutan, okuma-yazma oranının en yüksek olduğu kültürlü eğitimli insanlardan oluşan Türkiye’nin incisi bir şehir. Kaliteli bir hayat standardına sahip İzmirliye, hak etmediği bir belediyecilik anlayışı sunuluyor. Otobüste, takside, pazarda, markette, duraklarda hemşerilerimden devamlı belediyecilikle ilgili şikayetlerini duyuyorum. Kimse Belediye hizmetlerinden memnun değil, büyükşehirden memnun değil. Bunu oldukça net bir şekilde ifade ediyorlar. AK Parti olarak İzmir’in bu serzenişlerine çözüm bulmak için devamlı sahadayız. AK Parti’yi İzmir’e daha iyi anlatırsak kafalarındaki soru işaretlerini giderirsek sonuçta kazanan yine İzmir olacak” dedi.

“AK PARTİ İZMİRLİYE KENDİNİ ANLATAMADI”

AK Partinin belediyecilikteki başarısının ortada olduğunu söyleyen Ay, “İstanbul’da, Ankara’da, Bursa’da, Kayseri’de mükemmel bir şehircilik anlayışı, altyapısı oluştu. İzmir’i hakettiği hizmet anlayışına kavuşturmak için, AK Belediyecilikle tanışması için çabalıyoruz. Aslında Genel Başkanımızın dediği noktadayız. Biz İzmirliye dokunamadık, kendimizi anlatamadık. İşte teşkilatlar olarak bunu değiştirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

“HER KESİMDEN DESTEK ALIYORUM”
Konak’ın demografik yapısının, Türkiye gibi geniş bir yelpazede olduğunu, her kesimden insanın yaşadığı kozmopolit ilçe olması yönüyle de zor bir ilçe olduğunu dile getiren Ay, Konak’ta seçilecek adayın ilçeye hakim olan biri olması gerektiği vurgusunu yaptı. Ay, “Seçilecek adayın önce teşkilatıyla barışık, teşkilatını seven, teşkilatın tabanının desteğini alan dünya görüşüyle yaşam tarzıyla Konak’ta uzun yıllar ikamet etmesiyle ön plana çıkmalıdır. Alsancak’ta 30 yıldır ikamet eden bir esnafım. Her kesimden oy toplayabilecek bir tanınırlığım var. Çok farklı görüşlerdeki kişilerden olumlu tekiler alıyorum. İş dünyasından olumlu tepkiler alıyorum. Oda Başkanları, esnaf odalarından destekleyici mesajlar alıyorum. Esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunuyorum. Bu görev layık görüldüğünde İzmir adına ilçem adına güzel projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

“BASMANE ÇUKURU İZMİR’İN VİZYONU ADINA KOCA BİR KAYIP”
Bir İzmirli olarak Konağın göbeğindeki Basmane Çukuru’nun şehre verdiği büyük zarara da değinen Ay, özellikle dışarıdan İzmir’i ziyarete gelenlerin yıllardan beri aynı görünümde yer alan Çukurun akıbetini merakla beklediklerini vurguladı. Ay, “Basmane Çukuru mevcut kötü görünümünden bir an önce kurtarılmalıdır. Yıllardır süren hukuki bir süreç yaşanmaktadır. Bu süreç İzmir’in vizyonu adına kayıptır. Bu alan doldurulup sosyal bir alan haline getirilebilir. Örneğin şehrin göbeğinde yer alan bir kongre, kültür merkezi olabilir. İzmir’e yakışacak bir proje ile taçlandırılabilir. Şayet Konak Belediyecilikte AK Partiyi seçerse o çukur çok kısa zamanda uzlaşı kültürüyle, hükümetimizin desteği ile çözümlenir” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.