Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aydın, Kemalpaşa’da yapacak çok işimiz var

Aydın, Kemalpaşa’da yapacak çok işimiz var

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan aday adayı Nazım Aydın, ilçede sürdürdüğü temaslarla seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kemalpaşa’da ‘değişim’ sloganıyla yola çıkan Nazım Aydın, ilçenin çehresini değiştirecek projeleriyle seçime hazır olduklarını ifade etti. Kemalpaşa’da mutlaka AK Belediyeciliğin kazanacağını söyleyen Yüksek İnşaat Mühendisi Nazım Aydın, “Kemalpaşa’da değişimi birlikte gerçekleştireceğiz. İlçemizde insan odaklı siyaset anlayışıyla vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıcı projelere imza atacağız. Bizim hizmet anlayışımızın temelinde insan var. Bu anlayışa bağlı kalarak, Kemalpaşa’yı çağdaş bir ilçe haline getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kazanan Kemalpaşa olacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 20.12.2013 - 11:20
 KEMALPAŞALI YÖNETİME DÂHİL OLACAK
Kemalpaşa’da büyümeyle doğru orantılı bir gelişme sağlanamadığını belirten Nazım Aydın, “Maalesef Kemalpaşa’mız kabuğuna sıkışıp kaldı. Kemalpaşalı yerel yönetimden hizmet göremedi. Vaat edilen projeler hayata geçirilemedi. Kemalpaşa’da yaşam kalitesini arttıracak projelere ihtiyaç var. Şimdi hedefimiz, AK Parti’ye yakışan hizmeti Kemalpaşa halkına sunmak ve Kemalpaşa’yı İzmir’in vitrinine çıkaracak projeleri hayata geçirmek. Kemalpaşa’da artık yerinde sayan yöneticilerin beceriksiz yönetim anlayışlarını görmek istemiyoruz. Kemalpaşa koşan yöneticilerin olduğu bir belediyecilik ile yönetilecek. Kemalpaşalılar artık göstermelik hizmetler, aldatmaca siyaseti istemiyor. Kemalpaşalılar yönetime dahil olarak ilçenin kaderini tayin etmek istiyorlar. 3-5 kişilik karar mekanizmalarının kapalı kapılar ardındaki fikirleriyle yönetilmek istemiyorlar” dedi.

SİYASET SEVDA İŞİ

Nazım Aydın, siyasetin sevda işi olduğuna vurgu yaparak, istismar siyaseti yapanlara asla izin vermeyeceklerini söyledi. Kemalpaşa’da hizmet ateşini yakmaya gün sayıyoruz diyen Aydın, “Kemalpaşa’nın makûs kaderini yeniden tayin etmek için Kemalpaşa’mıza en uygun projelerle yola çıktık. Göreve gelmemizle birlikte en kısa sürede Kemalpaşa’yı kalkındıracağız. Kentsel dönüşüm, yeni şehir planı, dernek ve STK merkezleri, yaşlı bakım evleri, ziraat destek merkezi, zirai sulama, parklar ve yeşil alanlar, spor, belediye beyaz masa, sanayi iyileştirme projeleri ile Kemalpaşa'nın çehresini değiştireceğiz. Bu iş sevda işi, gönül işi. İstismar siyaseti yapanlara izin vermeyeceğiz. Kemalpaşa için artık hizmet zamanı” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.