Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aylar sonra aynı sofradalar

Aylar sonra aynı sofradalar

Son olarak AK Parti'nin kuruluşunun 11. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen Gönül Sofrası'nda aynı sofrayı paylaşan AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu aylar sonra bir kez daha aynı sofrada buluştu. İkili Kemalpaşa Tatlısı yerken sohbetleri de 'tatlı' üzerine oldu.

  • Ege Postası
  • 22.02.2013 - 15:10
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Son olarak, AK Parti’nin Ramazan ayında İzmir’de 'Gönül Sofrası' adı altında verdiği iftar yemeklerinin finali olan ve partinin kuruluşunun 11. yıldönümünü nedeniyle Arena’da düzenlenen yemeğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu aylar sonra bir kez daha AK Parti İl Başkanı Ömer Cİhat Akay’la aynı sofrayı paylaştı.Bayraklı Adliyesi’nin karşısında kentin tanınmış lokantalarından olan Sevim Lokantası’nda tesadüfen karşılaşan ikiliden Akay, Kocaoğlu’nu masasına davet etti ve ‘ tatlı yiyelim, siyasette tatlı tatlı konuşalım’ dedi. Kocaoğlu da ‘Ben tatlı yemem ama zaten İzmir’de biz siyaseti tatlı tatlı yapıyoruz ‘ karşılığını verdi. İkili Kemalpaşa Tatlısı yedi.

KOCAOĞLU SON DAVETE KATILMAMIŞTI

AK Parti İzmir İl Başkanlığı 6 Ocak’ta bakanların ve büyükelçilerin kentte olması nedeniyle Balçova Termal’de geniş katılımlı bir yemek düzenlemiş, İl Başkanı Ömer Cihat Akay, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu da bizzat telefonla arayarak davet etmiş ancak Kocaoğlu ve Engin bu davete katılmamıştı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.