Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aytun Çıray “Özgür internetimi istiyorum” dedi.

Aytun Çıray “Özgür internetimi istiyorum” dedi.

RTE'nin dün akşam Facebook'un ve Youtube'ün kapatılabileceğine ilişkin açıklaması üzerine yazılı bir basın açıklaması yapan CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, “bu tam bir diktatoryal gözü dönmüşlüğün ifadesi ve tezahürüdür

  • Ege Postası
  • 07.03.2014 - 13:38
İZMİR-Milletimiz bunun hesabını soracak ve bu sandıkta kendisine çok pahalıya patlayacaktır. Ne facebook'u, ne youtube'u kapatamazsın, sıkıysa kapat, sen Gezi ruhunu daha anlamamışsın. Gençliğimizin ufkunu kararttırmayacağız, dünyayla bütünleşmesini engellemene izin vermeyeceğiz ” Dedi.

Gençlerin özgürlüğü bizim özgürlüğümüz, bizim geleceğimizdir…
Çıray Başbakana sert çıktığı konuşmasının devamında, bir çağrıda bulunarak; “bütün özgür dünyaya şimdiden sesleniyorum, Türkiye'nin ilk ve tek diktatörüne destek vermeyin, kınayın, şimdiden gerekenleri yapın.. Ama siz ne yaparsanız yapın zorbalığın diktatöryal kurumlaşmasının önün ne pahasına olursa olsun geçeceğiz. Sevgili Gençler hiç endişe kapılmayın, sizin özgürlükleriniz bizim özgürlüğümüz, bizim geleceğimiz.. Biz sadece özgür internetimizi istiyoruz. Sizi dünyadan koparmak isteyen zihniyete geçit vermeyeceğiz. Siz de ona sandık da geçit vermeyin..” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.