Dolar 34,1763
%0.04
Euro 38,2359
%0.18
Altın 2.900,360
%-0.68
Bist-100 9.686,00
%-0.93

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BBP Bayramlaşmasında  'hükumete mesaj'

BBP Bayramlaşmasında "hükumete mesaj"

Bayramın üçüncü günü İzmir İl başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma programın da konuşan BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket ,"geçtiğimiz ramazan bayramın da şehit haberleri ve terör saldırıları yüzünden buruk bir bayram geçirmiştik.

  • Ege Postası
  • 28.10.2012 - 16:43
İZMİR- Aradan geçen zamanda değişen hiçbir şey olmadı terörün çözümü konusunda hükümet bir adım yol bile ilerleyememiştir. Gün geçmiyor ki şehit haberleri basında yer almasın. Buradan hükümeti terörü konusunda acil önlemler almaya ve yaptırımlar uygulamaya davet ediyorum. Bu sene kurban bayramı ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının birleşmesi sebebi ile çifte bayram yaşanacak olan ülkemizde yasaklanan Cumhuriyet yürüyüşleri üzüntü vericidir. Belediyeler yasasının da ülke bütünlüğüne zarar verdiğine değinen Bereket, Türkiye’yi eyaletlere bölecek bir sistemi doğru bulmuyoruz, halk bu konuda bilinçlendirilmelidir. Komisyondan geçen yasada eksiklikler ve yanlışlar söz konusudur. Hükümet bu yasayı derhal geri çekmelidir, yasanın bu hali ile uygulamaya geçilmesi demek terör örgütünün elini güçlendirmek demektir. Bizim bunu kabul etmemiz söz konusu bile olamaz" dedi.
Düzenlenen bayramlaşma programına İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İzmir Şube Başkanı Yusuf Koç ve vakıf yöneticilerinin yanı sıra pekçok partili ve vatandaş katıldı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.