Dolar 34,1938
%0.09
Euro 38,1640
%0
Altın 2.894,460
%-0.88
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege'nin seçim stratejisi İzmir'de şekillenecek

Ege'nin seçim stratejisi İzmir'de şekillenecek

Ege Bölgesi'ndeki 7 ili kapsayacak yerel yönetimler zirvesine AK Parti İzmir İl Başkanlığı ev sahipliği yapacak

  • Ege Postası
  • 28.10.2012 - 10:53
İZMİR- AK Parti İzmir İl Başkanlığı yaklaşmakta olan yerel seçimler öncesi Ege Bölgesi'ndeki 7 ili kapsayacak yerel yönetimler zirvesine ev sahipliği yapacak. 18 Kasım'da gerçekleşecek yerel yönetimler şurasına AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel de katılacak. 
Yerel seçimlerin hangi tarihte yapılacağına ilişkin tartışmalar sürerken, AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Ege'deki 7 ilin seçim stratejisini belirleyecek büyük şuraya ev sahihliği yapacak. Bin 200 kişinin katılması beklenen yerel yönetimler şurası, 18 Kasım'da Kaya Termal Otel'de gerçekleşecek. Toplantıya Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel'in yanı sıra genel merkezde yerel yönetim sorumluları ile Ege Bölgesi'ndeki 7 ildeki AK Partili belediye başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri, gençlik ve kadın kollarının yerel yönetim sorumluları ile illerdeki yerel yönetim sorumluları katılacak.

DURUM DEĞERLENDİRMESİ
Toplantıda ev sahibi konumundaki AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanlarının yanı sıra beletiye ve il genel meclisi üyeleri de hazır bulunacak. Toplantıda 7 ildeki AK Parti belediyelerindeki çalışmalardan örnekler, diğer belediye başkanları ve partililerle paylaşılacak. Bu arada mevcut durum değerlendirmesi yapılacak.

Böyle bir toplantının İzmir'de yapılmasından büyük mutluluk duyduklarını belirten AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Kenan Çakar, 18 Kasım'da gerçekleşecek toplantının İzmir örgütünün yerel seçimler öncesi hareketlenmesi anlamında da faydalı olacağını söyledi.
Toplantıda yaşadıkları tecrübeleri ve yaptıkları hizmetleri diğer partililerle paylaşacaklarını belirten Çakar, "Bu toplantı bizim yaklaşmakta olan yerel seçimler öncesi yapacağımız çalışmalarda daha bilinçli hareket etmemize katkı koyacak. AK Parti İzmir İl Başkanlığı olarak misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Şurada faydalı çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.