Dolar 34,1938
%0.09
Euro 38,1640
%0
Altın 2.894,460
%-0.88
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yüksel: Yıldırım kolay rakip

Yüksel: Yıldırım kolay rakip

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın Atatürk Stadı Hakemler Seminer Salonu’nda gerçekleştirdiği bayramlaşma törenine katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın CHP ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirilerine yanıt gecikmedi.

  • Ege Postası
  • 27.10.2012 - 10:47
İZMİR -Daha önce Yıldırım başta olmak üzere AK Partili bakanlar ve milletvekillerine yönelik sert açıklamalar yapan CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, baba ocağından Yıldırım’a yüklendi.

İzmirli bekliyor

Bakan Yıldırım’ın İzmir’de yaptığı açıklamalara değinen Yüksel, “Anlaşılan bakan ufak ufak İzmir’e ısınmaya çalışıyor. Yani belediye başkan adayı olursa biz de seviniriz. Kendisi bizim için kolay bir rakip. AKP’li belediyelerin dönüşüm projelerinin onaylanma süresi 19 günken İzmir’in 19 aydır halen onay alamayan projeleri var. İzmirli bunun farkında. Bunun hesabını kesmek için bekliyor. Binali bey aday olursa bu hesabı kendisine kesmiş olur. İkincisi İzmirli ithal aday istemiyor. Binali Yıldırım ithal aday olur. Milletvekili olarak tamam da belediye başkanlığı için ithal isim olmaz. Hepimiz bir yerlerden geldik ama Binali Yıldırım İzmir’e bile gelemedi. Dört milyon nüfus arasında İzmir’i bilen, anlayan ve sokaklarını yaşayan belediyeyi yönetecek çok insan var. Bir ithal belediye başkanımız eksikti. Bir de o olmasın” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.