Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BDP: Dersane saldırısını son derece provokatif buluyoruz

BDP: Dersane saldırısını son derece provokatif buluyoruz

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP), Şırnak'ta bir dersaneye yapılan saldırıyı tasvip etmediklerini belirterek, saldırının son derece provokatif olduğunu bildirdi. Konuya ilişkin BDP'den yapılan yazılı açıklamada, dün akşam Şırnak merkezinde,...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 12:41
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP), Şırnak'ta bir dersaneye yapılan saldırıyı tasvip etmediklerini belirterek, saldırının son derece provokatif olduğunu bildirdi.

Konuya ilişkin BDP'den yapılan yazılı açıklamada, dün akşam Şırnak merkezinde, bir caminin altında yer alan özel bir dersaneye yönelik molotof kokteylli saldırı olduğu hatırlatıldı. Saldırı neticesinde kimse yaralanmamış olsa da cami ve dersanede maddi hasar oluştuğunun dile getirildiği açıklamada, "Demokratik çözüm sürecinin gelişmeye devam ettiği böylesi bir dönemde bu tür olayları tasvip etmediğimizi belirtiriz. Kim tarafından yapıldığı bilinmeyen bu saldırıyı son derece provokatif buluyoruz. Herkesi, yeni dönemin görev ve sorumluluklarını yüklenerek sağduyulu olmaya davet ediyoruz." denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.