Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BDP'den, Amerika ve İran'a 'geçmiş olsun' mesajı

BDP'den, Amerika ve İran'a 'geçmiş olsun' mesajı

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ile Gültan Kışanak, Amerika'daki saldırı ve İran'daki depremle ilgili bir mesaj yayınladı. ABD'nin Boston şehrindeki patlamaya ilişkin mesajda, "Barış ve Demokrasi Partisi...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 18:05
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ile Gültan Kışanak, Amerika'daki saldırı ve İran'daki depremle ilgili bir mesaj yayınladı.

ABD'nin Boston şehrindeki patlamaya ilişkin mesajda, "Barış ve Demokrasi Partisi olarak Boston'daki maraton koşusu sırasında gerçekleştirilen terörist saldırıyı kınıyoruz. Saldırının kurbanlarına ve ailelerine başsağlığı diliyoruz. Amerika halkına ve ABD Hükümeti'ne, karşılaşmış oldukları bu trajediyi paylaştığımızı belirtmek isteriz." denildi.

İran'da meydana gelen depreme ilişkin yayımlanan mesajda ise şiddetli depreminin, üzüntüyle öğrenildiği ifade edildi. Deprem sebebiyle meydana gelen yıkımda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve İran halkına başsağlığı dileklerinin iletildiği mesajda, "Yaralıların en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyor, tüm İran halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.