Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Baba ve oğluna bıçaklı saldırı

Baba ve oğluna bıçaklı saldırı

MANİSA’da büfe işleten 62 yaşındaki Veli Şencan ile oğlu 37 yaşındaki Ahmet Şencan, caddede yürüdükleri sırada, iddiaya göre, borç-alacak yüzünden husumetli oldukları emlakçı O.E.’nin bıçaklı saldırısına uğradı. Yaralanan baba oğul hastaneye kaldırılırken, kaçan O.E., polis tarafından gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 15.03.2013 - 15:11
 MANİSA - Olay, kent merkezindeki Peker Mahallesi Avnigemicioğlu Caddesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Büfe işleten Veli Şencan ile oğlu Ahmet Şencan caddede yürüdükleri sırada emlakçı O.E. ile karşılaştı. İddiaya göre, O.E., baba ile oğlundan alacağını isteyince aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine O.E., baba ve oğlunu bıçaklayıp otomobille kaçtı.


İki yaralıyı görenler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Veli Şencan ile oğlu Ahmet Şencan’ı ambulansla Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Polis, kaçan O.E.’yi kısa sürede yakaladı. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan Ahmet Şencan’ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Şüpheli O.E. ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.