Dolar 34,1037
%-0.02
Euro 38,2206
%0.14
Altın 2.916,690
%0.07
Bist-100 10.003,00
%-0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bağımlılığa karşı horon teptiler

Bağımlılığa karşı horon teptiler

Kadıköy Meydanı’nda toplanan gençler, internet, sigara ve madde bağımlılıklarına karşı dikkat çekmek için tulum eşliğinde horon tepti. İnternet, sigara ve madde bağımlılığına karşı toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla bir...

  • Ege Postası
  • 03.05.2013 - 17:04
Kadıköy Meydanı’nda toplanan gençler, internet, sigara ve madde bağımlılıklarına karşı dikkat çekmek için tulum eşliğinde horon tepti.

İnternet, sigara ve madde bağımlılığına karşı toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla bir araya gelen öğrenciler, Kadıköy'de horon şenliği düzenledi. 'Tutsak olma özgür ol’ sloganıyla yola çıkan öğrenciler, bireylerin madde bağımlılığına karşı duyarlılıklarını artırmak istediklerini belirtti. Hep birlikte horon tepen öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar da öğrencilerin bu etkinliğine büyük ilgi gösterdi.

Proje sorumlusu Samet Kılıç, “Bugün burada toplanma amacımızı özgür ol sloganıyla madde ve internet bağımlılığına karşı bir sosyal sorumluluk projemiz. Madde ve internet bağımlığına karşı etkinliklerimiz oluyor. Bu kapsamda birçok yerde eylemlerimiz var. Halkı bilinçlendirmek ve bu maddelere karşı halkı sakındırmayı istedik.” ifadelerini kullandı.

Gökhan Sırmalı ise “Projeye destek olmak amacıyla toplandık. Ekibimiz İstanbul’un seyyah tulumcuları adıyla ortaya çıkan ve daha çok Karadenizli öğrencilerden oluşan bir grup. Arkadaşlarımıza bir nebze yardımda bulunabilirsek ne mutlu bize.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.