Dolar 34,1728
%0.11
Euro 38,1863
%-0.15
Altın 2.937,810
%0.15
Bist-100 9.829,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahattin Gümüş aday adaylığını açıkladı

Bahattin Gümüş aday adaylığını açıkladı

CHP Muğla İlçe Başkanlığı görevinden 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde Menteşe Belediyesi’ne adaylığı için istifa eden Bahattin Gümüş, düzenlediği basın açıklaması aday adaylığını kamuoyuna duyurdu. CHP İlçe Merkez...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 15:14
CHP Muğla İlçe Başkanlığı görevinden 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde Menteşe Belediyesi’ne adaylığı için istifa eden Bahattin Gümüş, düzenlediği basın açıklaması aday adaylığını kamuoyuna duyurdu.

CHP İlçe Merkez binasında yapılan açıklamada CHP'den Büyükşehir ve Menteşe aday adaylarını bir araya getirdi. Gümüş'ün aday adaylığı açıklamasına Belediye Başkanı Osman Gürün, İl Başkanı Mustafa Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan adayları Fevzi Topuz, Musa Gökbel, Menteşe Belediye başkan aday adayları Orhan Çakır, Hilmi Giresun, Mustafa Şahin ile çok sayıda partili katıldı.

Menteşe Belediye başkan aday adaylığı için sürdürdüğü ilçe başkanlığı görevinden geçtiğimiz gün istifa ettiğini kaydeden Bahattin Gümüş, "Ben sizin içinizden çıkarak bu noktalara geldim. Ben sizden birisiyim. CHP üyesi olarak başladığım bu görevde merdivenleri tek tek çıkarak ilçe yöneticiliği, il sekreterliği görevlerinde bulundum. 2009 yılı yerel seçimleri öncesinde merkez ilçe başkanlığına atandım. Daha sonra iki dönem partililerimizin değerli oylarıyla seçilerek ilçe başkanlığı görevini en iyi şekilde sürdürmeye çalıştım. Menteşe Belediye Başkanlığı aday adaylığım nedeniyle bu onurlu ve gururlu merkez ilçe başkanlığı görevimden istifa ettim." dedi.

Bir mühendis olarak proje ve yatırımların nitelikli ve ekonomik gerçekleştirilmesinde her meslekten oluşan donanımlı ekibi ile katkısının büyük olacağını kaydeden Gümüş konuşmasına şöyle devam etti: "Ben halkçıyım, sizden biriyim. Bu nedenle kapımız 7 gün 24 saat her zaman sizlerle dün olduğu gibi bugün de yarın da açık olacaktır. Menteşe'yi birlikte yöneteceğiz, sorunları birlikte çözeceğiz. Katılımcı, şeffaf, sosyal demokrat yönetim anlayışımızda kadınlar, gençler ve emekçi halkımız hep en önde olacaktır. Bütün aday adayı arkadaşlarıma bu demokratik hizmet yarışına birlikte giriyoruz ve birlikte dayanışma içerisinde partimizin zaferiyle taçlandıracağız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.