Dolar 34,2584
%0.05
Euro 37,6028
%-0.07
Altın 2.909,680
%-0.41
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bahçeli'den seçim genelgesi

Bahçeli'den seçim genelgesi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mahalli İdareler Seçimleri’nin 30 Mart 2014 tarihinde yapılacağını hatırlatarak, “Mahalli İdareler Seçimleri muazzam bir fırsat ve dönümdür. Mahalli İdareler Seçimleri AKP’nin metruk teknesinin alabora olacağı ilk demokratik sahadır” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 15.08.2013 - 17:15
ANKARA- Bahçeli, Mahalli İdareler Seçimleri’ne katılacak il, ilçe ve belde yöneticileriyle ilgili teşkilatlara gönderdiği Seçim Genelgesi’nde, Türkiye’nin yakın geleceğini belirleyecek olan Mahalli İdareler Seçimleri’nin tüm yurtta 30 Mart 2014 tarihinde yapılacağını anımsattı. Bu demokratik fırsatın aynı zamanda bir yenilenme, milletçe silkinip doğrulmak için tarihi bir milat olacağına dikkat çeken Bahçeli, “demokrasinin rayına oturması, ülkenin istikrar bulması, biriken ve ağırlaşan sorunların gerçek manada çözüm kulvarına girmesinin” Mahalli İdareler Seçimleri’nin sonuçlarıyla yakından bağlantılı olduğunu dile getirdi. Türkiye’nin “başarısız, yetersiz, heyecansız ve nefesi çoktan tükenmiş AKP iktidarına” daha fazla dayanma, katlanma ihtimali kalmadığını vurgulayan Bahçeli, şunları ifade etti: 

“10 yıl 9 aya ulaşan AKP’li hükümet yılları ülkemizin başına kabus gibi çökmüş, vatandaşlarımızın umutlarını birer birer söndürmüştür. Bölücülük yükselişe geçmiş, terör güç kazanmış, hain emeller AKP’nin ilk yardım müdahalesiyle toparlanmış ve dayatmalarını gözdağları eşliğinde yoğunlaştırmıştır. Türkiye, yönetiminden bizzat sorumlu bir siyasi iktidar tarafından suikasta uğramış, demokrasi ve özgürlük sözleriyle arkası arkasına hançerlenmiştir. Görülmektedir ki, AKP hükümeti PKK’nın şubesi haline dönmüş, İmralı canisinin sözcülüğüne soyunmuş ve bölücülüğün yuvalandığı siyasi kampanya olarak sivrilmiştir. Türkiye üzerinde plan yapan, oyun oynayan, etnik ve mezhep temelli tanzim ve taksimat yapma hazırlığı içinde olanlara AKP’yle birlikte gün doğmuş, güneş açmış ve bunların önü aydınlanmıştır. Başbakan Erdoğan ve hükümeti olan biten tüm vahim provokasyonları, tüm restleri ve tüm dayatmaları kabullenmiş, sineye çekmiştir. Başbakan Erdoğan’ın şişen benliği, zirve yapan kibri ve kabaran egosu sonuçları itibariyle ağır gelişmelere yol açmış ve ülkemizin önünü kapatacak olumsuzlukları tetiklemiştir. İnkar edilemeyecek kadar ortadadır ki; Türkiye tüm komşularıyla hasım haline gelmiştir. Türkiye, AKP tarafından itibarından ve saygınlığından edilmiştir.”

-“MHP’NİN SEÇİMLERDE İTTİFAK YAPACAĞI HABERLERİ KORKUNUN ESERİ”-

Bahçeli, Mahalli İdareler Seçimleri’nin muazzam bir fırsat ve dönüm olduğunu belirterek, “AKP hükümetinin demokratik yollardan tasfiye edileceği günler artık sayılıdır. Bu iş yalnızca sabır ve zaman meselesidir. Hukuku baltalayan, adaletin canına okuyan, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne şerefle hizmet etmiş değerli isimlerin terör örgütü kurmakla itham edilmesini sağlayan bu zihniyet mutlaka bertaraf olacaktır” dedi.

Hiçbir düzenek, kumpas, yalan, palavra, güç, oluşum, olay ve gelişmenin AK Parti’yi kurtaramayacak, malum sondan koruyamayacak olduğunu savunan Bahçeli, şunları ekledi:
“Mahalli İdareler Seçimleri AKP’nin metruk teknesinin alabora olacağı ilk demokratik sahadır. MHP’nin seçimlerde değişik parti ya da partilerle ittifak yapacağıyla ilgili zihinleri bulandırıcı, akılları karıştırıcı maksatlı yalan haberlerin sıklıkla servis edilmesi de korku ve kaygıların eseri olarak okunmalıdır. Partimizden çekinen iktidar ve destekçileri aslı astarı olmayan ittifak dedikoduları çıkartarak önümüzü kesmeye ve yürüyüşümüzü aksatmaya çalışmaktadır. 30 Mart 2014 günü ülkemizin talihi değişecek ve AKP musibeti inişe geçecektir. Daha mutlu, daha kutlu ve daha umutlu nesiller için MHP önce mahalli idarelere, arkasından da iktidara talip ve hazırdır. Yüzlerin gülmesi, evlerin bollukla tanışması, vatandaşlarımızın çileli hayatlarının sonlanması için MHP vardır ve üstüne düşeni yapacaktır. Bu vesileyle önümüzdeki yıl yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’ne katılacak her dava arkadaşıma başarılar diliyor, hayırlı haberlerini bekliyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.