Dolar 34,1990
%0.05
Euro 37,9258
%-0.44
Altın 2.913,640
%0.61
Bist-100 9.618,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Avcı, Manisa’da Rektör Akan’ın annesinin cenaze namazına katıldı

Bakan Avcı, Manisa’da Rektör Akan’ın annesinin cenaze namazına katıldı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Manisa’da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan’ın annesi Mahmudiye Akan’ın (89) cenaze namazına katıldı. Avcı’nın dünürü olan Akan’ın annesinin cenaze namazı, öğle namazını...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 16:04
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Manisa’da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan’ın annesi Mahmudiye Akan’ın (89) cenaze namazına katıldı. Avcı’nın dünürü olan Akan’ın annesinin cenaze namazı, öğle namazını müteakip merkez Yeni Cami’de kılındı. Bakan Avcı, namazdan önce merhumenin evine giderek taziyede bulundu.

Cenaze namazına, Bakan Avcı’nın yanısıra Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Emin Zararsız, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Rektör Prof. Dr. Akan, mülki amirler, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Mahmudiye Akan’ın ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Akan, cenaze namazının ardından Kırtık Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bu arada Bakan Nabi Avcı, cenaze namazından önce hayırsever işadamı İsmail Akçura tarafından eşi Nihal Akçura adına yaptırılan ve geçen günlerde açılan Nihal Akçura Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’ni, Vali Daşöz ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerle sohbet etti ve okulu gezdi. Bir öğrenci, "Marka Şehir Manisa" isimli kitabı hediye etti. Avcı, burada yaptığı konuşmada, yıl sonuna kadar bütün meslek liselerine etkileşimli tahta ve tablet bilgisayar dağıtılacağını söyledi. Mahmudiye Akan’ın cenaze namazına katılmak için geldiğini belirten Bakan Avcı, işadamı Akçura’nın Manisa’ya çok güzel bir okul kazandırdığını ifade etti. Akçura’ya teşekkür eden Avcı, bu davranışının herkese örnek olması temennisinde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.