Dolar 34,1139
%0.01
Euro 38,2012
%0.09
Altın 2.914,380
%-0.01
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Bağış, İstanbullu iş adamlarının yeni patronuyla görüştü

Bakan Bağış, İstanbullu iş adamlarının yeni patronuyla görüştü

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Ticaret Odası Başkanlığı'na seçilen İbrahim Çağlar'ı ziyaret etti. Avrupa Birliği ve Gümrük Birliği açısından geçirilmekte olan sürecin çok önemli olduğunu belirten...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 17:05
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Ticaret Odası Başkanlığı'na seçilen İbrahim Çağlar'ı ziyaret etti. Avrupa Birliği ve Gümrük Birliği açısından geçirilmekte olan sürecin çok önemli olduğunu belirten Bağış, bu süreçte iş dünyası temsilcilerinin vereceği katkıları çok önemsediklerini belirtti.

Bakan Bağış, bürokratları ile birlikte Eminönü'de bulunan İstanbul Ticaret Odası'nda çiçeği burnunda başkan İbrahim Çağlar'ı ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Bakan ve bürokratlarını ağırlayan Çağlar görüşenin anısına Bakan Bağış'a hediye verdi.

Görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalar yapan Bağış, iş dünyası temsilcilerinin Avrupa ve Gümrük Birliği süreçlerinde sağlayacakları katkıyı önemsediklerini belirtti. Çağlar ile tanışıklıklarının eskiye dayandığını belirten Bağış, yeni dönemde birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti anlattı. Bağış, iş dünyasının Avrupa Birliği (AB ) sürecindeki katkısını çok önemsediklerini belirterek, "Önümüzdeki dönem hem AB açısınndan, hem bu süreci etkileyen Gümrük Birliği'nin gözden geçirilmesi bakımından önemli bir süreç olacak. Bu süreçte iş dünyamızın vereceği katkı ve fikirleri çok önemsiyoruz. Bu yüzden İTO yönetimiyle yakın çalışmak, her konuda istişare yapmak bizim için de önemli olacak." dedi.

Kabine'deki İstanbullu tek Bakan olarak Bağış'ın iş adamları ile Ankara arasındaki ilişkilerde sürekli yapıcı katkı sağladığını belirten Çağlar da bu desteğin bundan sonra da devam edeceğine olan inancını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.