Dolar 34,1341
%0.11
Euro 37,9735
%-0.31
Altın 2.882,930
%0.27
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Bağış'tan CHP'li belediyelere salvo İzmirlilere uyarı!

Bakan Bağış'tan CHP'li belediyelere salvo İzmirlilere uyarı!

vrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da Manisa ziyareti sonrası Ak Parti İzmir İl Başkanlığı’na giderek süpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.Bağış, " vrupalı konuklarımı kente getirdiğim zaman İzmir’deki belediyecilik hizmetlerini gördüklerinde boynum bükük kalıyor. İzmir’in bunu değiştirecek kapasiteye sahip olduğunu biliyorum. Artık İzmir de hak ettiği ak belediyecilge sahip olmalıdır. Ben bunu her yerde söylüyorum. Bunu en iyi İzmirliler bilir. Hatalı sollama ölüm ve hatalı oylama ise zulüm getirir. Umarım Allah İzmir’in zulmüne son verecektir" dedi.

  • Ege Postası
  • 07.05.2013 - 19:28
İZMİR -Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da Manisa ziyareti sonrası Ak Parti İzmir İl Başkanlığı’na giderek süpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

HATALI OYLAMA ZULÜM GETİRİR


Programda 'bonus olarak' yer aldığını söyleyen Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Bakan Çelik’i görmek ve Ak Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ı yeni il binasında ziyaret etmek için süpriz bir ziyaret yaptığını söyledi. Ak Partinin kuruluş temeli belediyecilik olduğunu söyleyen Bakan Bağış, "Ülkenin neresine giderseniz gidin Ak Parti dediğiniz zaman coşku ile karşılanıyoruz. Genel başkanımıza olan teveccüh İstanbul Belediye Başkanlığı döneminde kronikleşen sorunları çözmesinden gelmektedir. Bu durum bizi iktidara taşımıştır. Belediyecilik bizim işimizdir. Belediyeclik Ak Parti'nin işidir. İzmir bizim gözümüzün bebeğidir. Benim için de ayrı bir önemi vardır. Ama maalesef ben Avrupalı konuklarımı kente getirdiğim zaman İzmir’deki belediyecilik hizmetlerini gördüklerinde boynum bükük kalıyor. İzmir’in bunu değiştirecek kapasiteye sahip olduğunu biliyorum. Artık İzmir de hak ettiği ak belediyecilge sahip olmalıdır. Ben bunu her yerde söylüyorum. Bunu en iyi İzmirliler bilir. Hatalı sollama ölüm ve hatalı oylama ise zulüm getirir. Umarım Allah İzmir’in zulmüne son verecektir” diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.