Dolar 34,1438
%0.1
Euro 38,2233
%0.15
Altın 2.915,750
%0.04
Bist-100 10.027,00
%-0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Bayraktar: Iğdır’dan Muğla’ya dek her yeri Trabzon gibi görüyoruz

Bakan Bayraktar: Iğdır’dan Muğla’ya dek her yeri Trabzon gibi görüyoruz

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Tanıtım Günleri’nin açılışını yaptı.İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ‘nun katıldığı açılış töreninde horon tepildi, Kur’an-ı...

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 14:52
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Tanıtım Günleri’nin açılışını yaptı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ‘nun katıldığı açılış töreninde horon tepildi, Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Trabzon Valisi Abdi Celil Öz ve Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da hazır bulunduğu törende bir konuşma yapan Bakan Bayraktar, “Trabzonlu’nun en önemli yanlarından biri vatanını Trabzon kadar hatta Trabzon’dan daha çok sevmesidir. Vatanın her karış toprağını sevmesidir, 81 ili kendi ili ile bir tutmasıdır. ‘Bize her yer Trabzon’ söyleminin Trabzon’a patent olmasının nedeni budur. Iğdır’dan Muğla’ya dek her yeri Trabzon gibi görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Trabzon’un Türkiye’de etkinliği olan önemli bir il olarak yorumlayan Bayraktar, “Bu vilayetin vatanperverlik, bayrak ve üretkenlik adına kodları güçlüdür.” dedi. Trabzon’un marka şehir olması gerektiğini vurgulayan Bayraktar, bu anlamda gerekenlerin yapılacağını dile getirdi. Türkiye’nin birliğe gerek duyduğunu belirten Bayraktar, bu anlamda toplumun tamamının önemli görevleri olduğuna işaret etti. Şu aşamada Türkiye’nin ilerlemesi, itibarının artmasının önemli olduğunu sözlerine ekledi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da Trabzon’un kalkındığını, öneminin arttığını kaydetti. Mutlu, şehrin marka olması temennisinde bulundu.

Törende son olarak Erdoğan Bayraktar, Hüseyin Avni Mutlu ve Aziz Babuşçu Trabzon Tanıtım Günleri’nin açılış kurdelesini kesti. Etkinlik alanını turladı, incelemelerde bulundu. Feshane’de yapılan ve 26-29 Eylül günlerini kapsayan etkinlikte Trabzon’un kültürel öğelerine ve yerel ürünlerine yer veriliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.