Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Çelik, babasını kaybeden 13 yaşındaki çocuğu teselli etti

Bakan Çelik, babasını kaybeden 13 yaşındaki çocuğu teselli etti

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, makam aracının sulama kanalına düşmesi sonucu hayatını kaybeden Aile ve Sosyal Politikalar Adana İl Müdür Yardımcısı Sezai Balcılar için Valilik'te düzenlenen törene katıldı. Bakan Çelik, Balcılar'ın...

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 15:31
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, makam aracının sulama kanalına düşmesi sonucu hayatını kaybeden Aile ve Sosyal Politikalar Adana İl Müdür Yardımcısı Sezai Balcılar için Valilik'te düzenlenen törene katıldı. Bakan Çelik, Balcılar'ın tek çocuğu 13 yaşındaki Hasan Kazım'ı teselli edip, tabutuna omuz verdi. Bakan'ın elinden tutup yüzünü okşadığı çocuk, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.

Mehmet Çiçekdağ'ın (48) kullandığı 01 AJD 13 plakalı makam aracı, Toros Mahallesi Mavi Bulvar üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan Sevinç İnan'a (48) çarptıktan sonra sulama kanalına uçmuştu. Çevredeki vatandaşlar tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erhan Güngör ile Mehmet Çiçekdağ çıkarılmış, aracın içinde sıkıştığı belirtilen il müdür yardımcısı Sezai Balcılar ise Büyükşehir Belediyesi Cankur ekiplerince 10 dakika sonra sudan çıkarılmıştı. Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Balcılar, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İl müdür yardımcısı için Adana Valiliği önünde tören düzenlendi. Törene, bazı açılış ve incelemelerde bulunmak için şehre gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de katıldı. Çelik, Balcılar'ın eşine başsağlığı dileyip oğlu Hasan Kazım'ın elinden tutup teselli etti. Babasının tören alanına getirilmesi sırasında gözyaşlarına boğulan küçük çocuğu teskin eden Çelik, zaman zaman çocuğun yüzünü okşadı. Çelik duayı da birlikte yaptı.

Bakan Çelik, Balcılar'ın hayal dünyasından gerçek dünyaya gittiğini kaydederek, ailesine başsağlığı diledi. Çelik, "Ölüm çok acı ama hepimizin gideceği yer orası." diye konuştu.

Adana İl Müftüsü Arif Gökçe'nin duasının ardından Bakan Çelik, Balcılar'ın tabutuna omuz verip cenaze aracına kadar götürdü. Balcılar'ın cenazesi memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Asri Mezarlık'ta toprağa verilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.