Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı (Özel)

Kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı (Özel)

Fatih’te, kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı. Başını cama vuran sürücü ağır yaralandı. Sürücü sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken, kazaya bir taksinin sebep olduğu belirtildi.Kaza, Abdülezelpaşa Caddesi...

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 14:51
Fatih’te, kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı. Başını cama vuran sürücü ağır yaralandı. Sürücü sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken, kazaya bir taksinin sebep olduğu belirtildi.

Kaza, Abdülezelpaşa Caddesi Büyükşehir Belediyesi Haliç Sosyal Tesisleri önünde saat 12.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Eyüp istikametine ilerleyen 34 FTU 27 plakalı otomobil, plakası alınamayan ticari taksi tarafından sıkıştırıldı. İsmi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü ticari taksiye çarpmamak için manevra yaptı. Kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki trafik ışıklarına ve aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle üzerinde mobese kamerası da bulunan aydınlatma direği kaldırıma devrildi. Başını aracın ön camına vuran sürücü ise yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine ambulans ve itfaiye sevk edildi. Çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkartılan sürücü, kendisini bir taksinin sıkıştırdığını, ona vurmamak için fren yapınca da kazanın meydana geldiğini öne sürdü. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan yaralı sürücü ambulansla İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de aracın alev alma ihtimaline karşı tedbir aldı. Kaza sırada kaldırımda kimsenin bulunmaması muhtemel can kaybı ve yaralanmanın önüne geçti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.