Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ümraniye Belediyesi, TSE ile işbirliği protokolü imzaladı

Ümraniye Belediyesi, TSE ile işbirliği protokolü imzaladı

Türk Standartları Enstitüsü’nün gerçekleştirdiği değerlendirmeler sonucu TSE-ISO_EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında belgelendirilen Ümraniye Belediyesi, TSE ile işbirliği protokolü imzaladı. Törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan...

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 14:44
Türk Standartları Enstitüsü’nün gerçekleştirdiği değerlendirmeler sonucu TSE-ISO_EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında belgelendirilen Ümraniye Belediyesi, TSE ile işbirliği protokolü imzaladı. Törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, TSE Başkanı Hulusi Şentürk, TSE yöneticileri, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Törende konuşma yapan Hasan Can, "Hulusi Şentürk ve yöneticilerini belediyemizde görmekten son derece bahtiyarız. Kalite belgesine sahip bir belediyeyiz. Belgemizi TSE Kalite Belgesi yaparak kalitemize kalite kattığımıza inanıyorum. Ümraniyemize hayırlı olsun." dedi.

TSE Başkanı Hulusi Şentürk de yaptığı konuşmada, "Ümraniye Belediyesi Kalite Yönetim Sistemleri konusunda Türkiye'de örnek çalışmaları ilk gerçekleştiren belediyeler arasında. Özellikle süreçlerinin tamamını ile ilgili hedef belirlemesi ve bu hedeflere yönelik performans takibi yönünden gerçekten öncü çalışmalara imza attı. Güzel bir örnek oluşturdukları ve bizi tercih ettikleri için Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür ediyorum." diye konuştu.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.