Dolar 34,1521
%0.05
Euro 37,9814
%0.17
Altın 2.887,000
%0.06
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Şimşek'e teniste rakip dayanmadı

Bakan Şimşek'e teniste rakip dayanmadı

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde devam eden AK Parti 20. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan bakan ve milletvekilleri, görüşmelerin olmadığı zamanlarda spor yaparak stres atıyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de sabahın erken...

  • Ege Postası
  • 05.05.2013 - 09:40
Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde devam eden AK Parti 20. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan bakan ve milletvekilleri, görüşmelerin olmadığı zamanlarda spor yaparak stres atıyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de sabahın erken saatlerinde korta çıkarak tenis oyandı. Bakan Şimşek'in performansına rakip dayanmadı.

        Şimşek, önce çiftler mücadelesinde, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ve Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu'dan oluşan takımı saf dışı bıraktı. Ardından yine Vahit Kiler ve Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'u yendi. Mücadele sırasında bir yandan espri yapan Şimşek, vekilleri ve çevresindeki diğer kişileri güldürdü. 'Top içeride' tartışmaları bakanın ısrarcılığının gösterdi.

        Çiftler maçlarından galip ayrılan Bakan Şimşek, bu kez Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ile teke tek karşılaştı. Saha yan çizgilerine doğru attığı toplarla Kiler'i koşturtan Bakan Şimşek, "Yeni yeni terlemeye başladım." demeyi ihmal etmedi.

        Rakiplerini bir bir yenen Şimşek, "Sadece biraz ter attık. Şimdi gidip toplantılara katılacağız. Vahit Bey iyi tenisçi. Bakan yardımcımız Abdullah Bey de seneye kampa daha da geliştirerek iyi bir oyun çıkaracak." dedi.

        İyi kondisyonunun sebebi sorulduğunda ise Şimşek, "Ankara'da olduğumuz günlerde sabah namazlarından sonra ter atmak için haftada iki-üç kez oynuyorum." karşılığını verdi.

        Bakan Mehmet Şimşek, maçlar sonrası toplantılara katılmak üzere tesislere geçti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.