Dolar 34,1491
%0.04
Euro 37,9720
%0.15
Altın 2.885,210
%-0.01
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Yıldız: Annelerin gözyaşı dökmediği bir Türkiye arzuluyoruz

Bakan Yıldız: Annelerin gözyaşı dökmediği bir Türkiye arzuluyoruz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, annelerin ağlamadığı, gözyaşı dökmediği bir Türkiye arzuladıklarını söyledi.AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından tarafından Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde...

  • Ege Postası
  • 11.05.2013 - 16:47
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, annelerin ağlamadığı, gözyaşı dökmediği bir Türkiye arzuladıklarını söyledi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından tarafından Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde Anneler Günü münasebetiyle düzenlenen programa katılan Bakan Yıldız, çözüm sürecinin annelerin gözyaşlarını dindireceğini dile getirdi.

Ülkenin idaresine irade koyan yapıyı annelerin oluşturduğunu ifade eden Bakan Yıldız şöyle konuştu: “Türkiye 10 yıl kadar önce kendi borçlarını topladığı vergilerle dahi ödeyemeyen bir ülkeydi. Sonradan ne oldu da bu günlere geldi? Bizler bir yerde gömü mü bulduk, define mi buldu? En önemlisi sizlerin yetiştirdiği insan kaynaklarını bulduk. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı bulduk ve ekibiyle beraber geldiler, Türkiye'nin ekonomideki büyüklüğünü 3 katına çıkardılar." diye konuştu.

Türkiye'nin gece gündüz demeden koşturan kadınlara ihtiyacının bulunduğunu anlatan Bakan Yıldız, şöyle devam etti: “AK Parti'ye konulan katkının, istikrarın yalnız bir parti meselesi olmadığını aynı zamanda Türkiye'nin istikrarıyla paralel bir olay olduğunu biliyorsunuz. En ufak bir gayretinizde dahi karşılığını Türkiye'nin istikrarı olarak göreceğiniz bir yapı sağlanıyor. Bir çözüm sürecindeyiz. Annelerimizin, analarımızın, üzülmediği, ağlamadığı, gözyaşı dökmediği, nice Anneler Günü'ne inşallah Türkiye bu manada ümitli bir şekilde varmaktadır. Bizlerden dualarınızı eksik etmeyin. Gayretlerinizi, çabalarınızı eksik etmeyin ve Türkiye'nin geleceğine yapı taşlarına koymuş olduğunuz katkılardan dolayı ben hükümetimiz adına sizlere peşinen teşekkür ediyorum.”

Bakan Taner Yıldız konuşmasının sonunda bütün kadınların Anneler Günü’nü kutladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.