Dolar 34,1491
%0.04
Euro 37,9720
%0.15
Altın 2.885,210
%-0.01
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Müezzinoğlu Mardin Belediyesi’ni ziyaret etti

Bakan Müezzinoğlu Mardin Belediyesi’ni ziyaret etti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere geldiği Mardin'de Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, AK Parti Mardin milletvekilleri...

  • Ege Postası
  • 11.05.2013 - 14:56
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere geldiği Mardin'de Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, AK Parti Mardin milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey, Abdurrahim Akdağ, Mardin Valisi Turhan Ayvaz, AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide ve partililer de hazır bulundu.

Belediye kapısında yapılan karşılamanın ardından Bakan Müezzinoğlu ve Menderes Türel, Başkan Ayanoğlu'nun makamına geçti. Başkan Ayanoğlu, Bakan Müezzinoğlu ve Türel'e belediye hizmetleriyle ilgili slayt eşliğinde bilgiler verdi.

Yaptıkları yatırım ve uygulamaya koydukları projelerle Mardin’e modern bir görünüm kazandırdıklarını söyleyen Ayanoğlu, "Tarihi bir kentte görev yaptığımızın bilinciyle, tarihi dokuyu bozmadan çağın gerektirdiği uygulamaları yapıyoruz. Mardin’in yaşanabilir bir şehir, Mardinlilerin de daha mutlu olması için çalışıyoruz.” dedi.

Başkan Ayanoğlu ziyaretin sonunda, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel’e Mardin’i tanıtan kitap ile Mardin el sanatları örneklerinden hediyeler sundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.