Dolar 34,1407
%0.01
Euro 37,9753
%0.16
Altın 2.882,300
%-0.11
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atalay: Süreç hükümetin planlandığı gibi devam ediyor

Atalay: Süreç hükümetin planlandığı gibi devam ediyor

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, çözüm sürecinin plan ve stratejisini hükümetin belirlediğini belirterek, herşeyin planlandığı yolunda gittiğini söyledi. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, sivil toplum örgütleri tarafından organize...

  • Ege Postası
  • 11.05.2013 - 14:17
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, çözüm sürecinin plan ve stratejisini hükümetin belirlediğini belirterek, herşeyin planlandığı yolunda gittiğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, sivil toplum örgütleri tarafından organize edilen çözüm süreciyle ilgili toplantıya katılmak üzere bugün Kayseri'ye geldi. Atalay, ilk olarak Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Burada gazetecilere açıklama yapan Atalay, hükümet olarak bir taraftan çalışırken, hafta sonunu da yapılanları anlatmak için değerlendirdiklerini söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin en büyük gücü olduğunu ifade eden Atalay, “Devlet çalışmalarını yürütürken, sivil toplum örgütlerinin sorunları iletmesi demokrasilerin en önemli kuralı” dedi. Kayseri’nin ülkenin sembol şehirlerinden olduğunu kaydeden Atalay, “Kayseri sanayisi, zenginliği ve insan gücüyle ülkemizin önemli bir gücü. Kente gelirken bakıyoruz, şehirde temizlik, düzen, memnuniyet ve zenginlik var.” diye konuştu.

Çözüm süreciyle ilgili aksama olup olmadığının sorulması üzerine de Başbakan Yardımcısı Atalay, sürecin planlandığı gibi devam ettiğini söyledi. Atalay, “Çözüm süreci çalışmaları planlandığı gibi devam ediyor. Bilindiği üzere sürecin planlaması ve stratejisi hükümet tarafından yürütülüyor.” şeklinde konuştu.

Milletvekillerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Vali Yılmaz tarafından Başbakan Yardımcısı Atalay’a Kayseri kilimi hediye edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.