Dolar 34,2714
%0.09
Euro 37,6573
%0.15
Altın 2.910,320
%0.02
Bist-100 9.121,00
%0.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakü'de 23 Nisan coşkusu

Bakü'de 23 Nisan coşkusu

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanı yaşandı. Türkiye’nin Bakü Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliğinin organize ettiği etkinliklere Azerbaycan’da bulunan Türk okullarıyla beraber Bakü’deki...

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 14:40
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanı yaşandı.
Türkiye’nin Bakü Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliğinin organize ettiği etkinliklere Azerbaycan’da bulunan Türk okullarıyla beraber Bakü’deki bazı yerel okullar da iştirak etti. Kutlamalar çerçevesinde sahne alan öğrencilerin okudukları şiirler ve folklor gösterileri davetlilerden alkış aldı.
Bakü Hilton Otel'de yapılan program, milli marşın okunması ve saygı duruşu ile başladı. Daha sonra kürsüye gelen Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Alper Coşkun çocuklara hitaben '' Türkiye sizin, gelecek sizin, bu bayram size olan güvenin timsalidir''dedi.
Bayram etkinlikleri dolayısıyla sahnede görev alan çocukların velilerinin heyecanı renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklarının sahne performansını kaydetmek isteyen veliler cep telefonlarıyla adeta sahneye hücum ettiler.
Basına konuşan mehter takımında görevli Azerbaycanlı öğrenci Ahmet Kasımov bayram dolayısıyla çok mutlu olduğunu ve Osmanlı askeri kıyafetleri ile bayrama katıldığını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.