Dolar 34,0165
%-0.13
Euro 38,1218
%0.57
Altın 2.835,020
%1.15
Bist-100 9.911,00
%1.4

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balıkesirli Kore gazisi 82 yaşında vefat etti

Balıkesirli Kore gazisi 82 yaşında vefat etti

Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı Hamidiye köyünde yaşayan 82 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Demirezen, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.Balıkesirli Kore Gazisi Mehmet Demirezen'in vefatı nedeniyle tören düzenlendi....

  • Ege Postası
  • 21.08.2013 - 13:43
Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı Hamidiye köyünde yaşayan 82 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Demirezen, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Balıkesirli Kore Gazisi Mehmet Demirezen'in vefatı nedeniyle tören düzenlendi. Törene; Kaymakam Süleyman Yıldırım, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Han Doğan, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi İsmail Akgün, gazinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçede yeni göreve başlayan Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Han Doğan, vefat eden kore gazisi Mehmet Demirezen, ailesi ve akrabaları ile yakından ilgilendi. Hamidiye köyü meydanında kılınan cenaze namazından sonra yakınları, arkadaşları ve vatandaşlardan helallik alındı. Türk bayrağına sarılan tabut, daha sonra bir süre omuzlarda taşındı. Kore Gazisi Mehmet Demirezen'in cenazesi, köy mezarlığında toprağa verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.