Dolar 34,1537
%0.17
Euro 38,0153
%-0.2
Altın 2.886,670
%0.4
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başakşehir’de yerinde ruhsat uygulaması

Başakşehir’de yerinde ruhsat uygulaması

Başakşehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, çarşı ile alışveriş alanlarında yerinde ruhsat uygulamasını başlattı. Bu çerçevede eksik evrakları tamamlanan 12 çarşıda ruhsatlandırma yapıldı.Uygulama ile Başakşehir’de ruhsatlandırma...

  • Ege Postası
  • 16.08.2013 - 12:32
Başakşehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, çarşı ile alışveriş alanlarında yerinde ruhsat uygulamasını başlattı. Bu çerçevede eksik evrakları tamamlanan 12 çarşıda ruhsatlandırma yapıldı.

Uygulama ile Başakşehir’de ruhsatlandırma faaliyeti bir külfet olmaktan çıktı. Artık evrakları tam olan her mükellef; sıra beklemeden, başka kurum ya da bireylere gerek duymadan başvuruda bulunabiliyor.



Esnafın kurallara uymaları adına rutin kontrellerde bulunan belediye, dört sene içinde iki defa bölgeyi sokak sokak taradı, 7 bine yakın teknik ve sıhhi denetim uyguladı.


Denetimlerde 2 bin 670 esnaf ruhsatlandırılırken, ruhsatı olmayanlar hakkında da yasal işlemler yapıldı.


Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü‘nün faaliyetleri dahilinde fırın, okul kantinleri, okul çevrelerinde gıda satışı yapan yerler rutin olarak inceleniyor. Ayrıca güzellik salonları, kuaförler, umuma açık eğlence mekanları, bilhassa internet kafeler ve elektronik oyun salonları takip ediliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.