Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Acar'dan açıklama: AK Parti'ye geçecek mi'

Başkan Acar'dan açıklama: AK Parti'ye geçecek mi'

Genel seçimde Aliağa'da CHP ve AK Parti'nin ardından üçüncü çıkan MHP'de Başkan Acar'ın açıklamaları, Acar’ın AK Parti’ye geçeceği iddialarını da beraberinde getirdi. Gündeme bomba gibi düşen iddialar hakkında konuşan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Açıklama çok net. Üzerine söyleyecek bir şey yok. Bir iradem var. Geçecek olsam, geçeceğim derdim” dedi.

  • Ege Postası
  • 04.11.2015 - 15:12
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın 1 Kasım genel seçimin ardından kişisel sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj, siyasi kulisleri dalgalandırdı. Yerel seçimlerde MHP'den Kiraz Belediye Başkanı seçildikten sonra AK Parti'ye geçen Saliha Şengül gibi Acar'ın da AK Parti'ye geçeceği iddiaları gündeme geldi. Başkan Acar, iddialarla ilgili ilk açıklamasını yaptı.

GEÇECEK OLSAM…
Açıklamanın çok net olduğunu ifade eden Başkan Acar, zaman zaman CHP’ye zaman zaman da AK Parti’ye geçeceği yönünde söylentilerin olduğunun altını çizerek şunları söyledi: “Açıklama çok net. Üzerine söyleyecek bir şey yok. Zaman gösterecek. Açıklamanın öyle bir anlama geldiğini düşünmüyorum. Bir iradem var. Geçecek olsam, geçeceğim derdim. İnsanlar yorumlayabilir. Geçiyor ya da geçmeye zemin hazırlıyor şeklinde yorumlanıyor.  Zaman geldi CHP’ye geçiyor dediler, zaman geldi AK Parti’ye geçiyor diye yorumladılar. Bu da İzmir’de geçmişte yaşanan bazı durumlardan dolayı oluyor. Benim ağzımdan çıkmayan bir şeyin geçerliliği yoktur.”

MHP ÜST YÖNETİMİNİ ELEŞTİRMİŞTİ
MHP üst yönetimini eleştiren Başkan Acar, milliyetçilik tanımı da yaparak duruma tepkisini dile getirmiş, “7 Haziran seçim sonuçlarından itibaren partime zarar vermemek adına bu açıklamamı büyük bir sabırla beklettim. Her gün anlamaya ve anlatmaya çalıştım. Milletimizin beklentilerini yazdım, çizdim, raporladım, günlerce dil döktüm. Ama maalesef gördüm ki uğruna binlerce şehit verdiğimiz davamızın yöneticileri, değil benim ve benim gibileri dinlemek, Milletin ne dediğini anlama gibi bir dertleri yok” ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.